VIDEO/ Na Jadranu ništa novo

Seks na poznatoj splitskoj plaži: U plićaku se prepustili strastima, ne smetaju im ni prolaznici

DEPO PLUS 19.07.22, 21:13h

Seks na poznatoj splitskoj plaži: U plićaku se prepustili strastima, ne smetaju im ni prolaznici
Jedan par se prepustio strastima na poznatoj splitskoj plaži. Sve se dogodilo u kasnim noćnim satima u plićaku na Bačvicama

 

 

Na redakcijski e-mail portala dalmacijadanas.hr stigao je video sa splitskih Bačvica. Nerijetko na ulicama u gradu podno Marjana viđamo scene koje nam djeluju iznenađujuće.

 

Čini se da ih je najviše u posljednjih nekoliko godina bilo u ovoj turističkoj sezoni. Raspamećeni mladi turisti u samom centru grada, pa i u splitskom Getu po javnim površinama uriniraju i povraćaju. Mnogi od njih su snimljeni, a većinu video zapisa hrvatski portali su objavili.

 

Ovo ljeto naletjeli smo i na nešto više...

 

No, ove godine očito ima jako puno 'materijala' za objavu, a ponašanje pojedinaca je zastrašujuće, piše dalmacijadanas.hr. Uprkos tome što Hrvatsku, Dalmaciju, pa i Split često posjećuju kulturni turisti koji se prema splitskoj imovini i povijesnoj baštini odnosne vrlo korektno i s dubokim poštovanjem, neki pojedinci ipak ih uveliko zasjene.

 

Osim obavljanja nužde na javnim površinama, ovo ljeto naletjeli smo i na nešto više. Naime, jedan par se prepustio strastima na poznatoj splitskoj plaži. Sve se dogodilo u kasnim noćnim satima u plićaku na Bačvicama.

 

Ne obaziru se na prolaznike koji ih promatraju


Iako su prolaznici sve to promatrali, oni se nisu obazirali na njih. Ovaj nevjerovatan prizor je snimljen, a slično se dogodilo prije nekoliko sedmica kada se jedan par, isto u noćnim satima, prepustio strastima u samom centru Splita.

 

Video možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI