FOTO/ Tvrdnje kolega Alekseja Navaljnog

Dvostruki život Sergeja Lavrova: Ovo je navodno najveća tajna Putinove desne ruke, ruskog šefa diplomatije

Lifestyle 29.06.22, 11:43h

Dvostruki život Sergeja Lavrova: Ovo je navodno najveća tajna Putinove desne ruke, ruskog šefa diplomatije
Svetlana takođe prati Lavrova na svakom zvaničnom putovanju u inostranstvo. Ponekad čak povede svoju majku od 78 godina. Cijela porodica Lavrovljeve druge žene ima diplomatske pasoše

 

 

Britanske sankcije Rusiji koje su uvedene krajem marta otkrile su navodno u tom procesu i dio navodnog ''tajnog života'' ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova.

 

U svojoj listi od 65 novih pojedinaca i organizacija na meti za ''pomaganje ruskoj invaziji na Ukrajinu'', izgleda da je britanski Forign Office uspio da ''prozove'' Lavrovljevu ''tajnu porodicu'' u Londonu, uključujući Polinu Kovalovu, koju predstavlja kao svoju pastorku.

 

Kako prenosi britanski tabloid Daily Beast, čini se da uvrštavanje Kovaleve na listu potvrđuje iscrpno izvještavanje tima neprijatelja Kremlja Alekseja Navaljnog da Lavrov (71) živi ''dvostrukim životom'' skoro dvije decenije.

 

svetlana-polyakova

 

Onaj koji uključuje ''tajnu ženu'', koju su Navaljnijevi saveznici identifikovali kao Svetlanu Poljakovu, glumicu i ugostiteljku koja ima uticaj u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova.

 

- Izvor u Ministarstvu spoljnih poslova rekao je novinarima da cijelo ministarstvo zna da je ova žena Lavrovljeva žena. I skoro najuticajnija ličnost u ministarstvu spoljnih poslova. Može da otpusti koga ne voli, navodi se u izvještaju tima Navaljnog referišući na Svetlanu Poljakovu.

 

Polina Kovaleva je navodno kćerka Poljakove iz ranijeg braka. Rečeno je da živi u raskošnom stanu u Kensingtonu koji je kupila za nevjerovatnih 4,4 miliona funti (5,8 miliona dolara) kada je imala 21 godinu.

 

Putinovi prijatelji često imaju dvije porodice u isto vrijeme. Sam Putin, dok je bio u braku sa Ljudmilom Putinom, imao je navodno drugu porodicu sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom. Ministar odbrane Sergej Šojgu je istovremeno imao dvije žene i sa kojima ima djecu. I Lavrov se ne razlikuje, napisala je prije nekoliko mjeseci na Twitteru novinarka Marija Pevčik.

 

Lavrov je imao ''zvaničnu'' ženu posljednjih 50 godina. Međutim, godinama niko nije čuo za nju niti ih vidio zajedno u javnosti. Za razliku od ove dame, Svetlane Poljakove. Ona je prava supruga, zajedno su od ranih 2000-ih, dodaje novinarka.

 

Ta žena je, navodno, kako na Twitteru piše Pevčikova, kupila je stan u Moskvi vrijedan 6-8 miliona dolara.

 

Na slici ispod možete vidjeti Svetlaninu kolekciju automobila. Nije loše za nezaposlenu damu, piše ona.

 

svetlana-polyakova-automobili

 

Svetlana takođe prati Lavrova na svakom zvaničnom putovanju u inostranstvo. Ponekad čak povede svoju majku od 78 godina. Cijela porodica Lavrovljeve druge žene ima diplomatske pasoše. Pevčikova čak tvrdi da su novinari saznali da je Poljakova koristila specijalni avion Ministarstva inostranih poslova više od 60 puta za lične potrebe.

 

Glamurozna mlada Polina je njena kćerka iz prethodnog braka. Postoji slika koju je Polina snimila u kući svoje majke u Moskvi, gdje se na stolu vide portreti Lavrova.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI