Znatno jeftiniji nego u Hrvatskoj

Koliko trenutno košta smještaj u top ljetovalištima u Crnoj Gori

Lifestyle 29.06.22, 08:11h

Koliko trenutno košta smještaj u top ljetovalištima u Crnoj Gori
Smještaj u hotelu od 20 eura po danu, privatno već od osam eura

 

 

 

Ljeto je idealno vrijeme da se bolje upoznamo sa draguljima crnogorske obale. Mnogi turisti iz Srbije požele da u ovo doba godine udahnu duh Jadrana, a ova komšijska zemlja i te kako ima šta da ponudi – plaže i ostrvca od Ulcinja do Boke Kotorske, ali i muzeje, crkve i palate, kao i dobru hranu i provod.

 

Za one koji planiraju ljeto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije ove države za Novu navode cijene smještaja u najpopularnijim turističkim centrima na obali.

 

Noćenje s doručkom u hotelu od 20 eura

 

„Cijene hotelskog smještaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj ljetnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 eura u Baru i Ulcinju, 22 eura u Herceg Novom, 30 eura u Tivtu i Budvi, 50 eura u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za djecu do 14 godina, besplatan boravak za djecu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korištenje mobilijara i slično“, kažu iz NTO Crne Gore.

 

Privatni smještaj od osam eura po danu

 

Pored široke lepeze hotelskog smještaja, turistima je na raspolaganju i privatni smještaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima.

 

„Ovaj vid smještaja je također cijenovno pristupačan i u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, kreće se već od osam eura u Herceg Novom, 10 eura u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 eura u Kotoru.“

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI