VIDEO/ Dernek uz harmoniku i gitaru

Ljulja se, ljulja: Došli Srbi u Paraliju i zaigrali kolo u vodi, Grci se krste i ne vjeruju šta vide

Zabava 27.06.22, 10:27h

Ljulja se, ljulja: Došli Srbi u Paraliju i zaigrali kolo u vodi, Grci se krste i ne vjeruju šta vide
Mnogi su se sa telefonom u ruci okupili ne bi li zabilježili ovaj trenutak, a kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama ima nekoliko desetina snimatelja

 

 


Grčka je pravi raj za Srbe. Ne, to nije samo prelijpo more, to nisu šetališta, kafići, izvrsna hrana i slatkiši. Prema pisanju Kurir, Grčka je zasigurno mjesto gdje će se Srbi osjećati najlagodnije - svaki susret sa nepoznatim Grkom učiniće vam se kao viđanje sa starim prijateljem.

 

Odavno je poznato da se Srbi na grčkom primorju osjećaju kao kod kuće, a kada se tako osjećaju, neće im biti problem ni da na se plaži na kojoj se nalazi stotine ljudi okupi njih nekoliko desetina i zajedno u vodi do struka zaplešu ono što najbolje znaju - kolo.

 

Mnogi su se sa telefonom u ruci okupili ne bi li zabilježili ovaj trenutak, a kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama ima nekoliko desetina snimatelja.

 

U sredini "magičnog" kruga stala su dva muškarca - jedan sa srpskom i drugi sa grčkom zastavom koje su sa jedne strane zavezane i koji se polako njišu u ritmu muzike. Sve vrijeme su svirala četvorica muškaraca i to sa instrumentima, gitarom i harmonikom.

 

Nikoga nije omelo jako sunce te su više od 10 minuta igrali poznati ples. Na snimku se mogu čuti i poznati uzvici.

 

Mnogi nisu ostali ravnodušni na ovaj video snimak.

 

- Svaka čast! Treba odigrati vlaško kolo u vodi, a ni na zemlji mnogi ga ne znaju - napisao je jedan korisnik.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

BLIN
KOMENTARI