Bosanac na tronu

Ko je Nermin Handžić iz Tešnja? Pobjednik 'Zvezda Granda' o poljupcu koji je dobio od Cece Ražnatović

Showbizz 26.06.22, 16:17h

Ko je Nermin Handžić iz Tešnja? Pobjednik 'Zvezda Granda' o poljupcu koji je dobio od Cece Ražnatović
Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u „Nekim novim klincima“, gdje je oduševio sve svojim talentom

 

 

Nakon napete i uzbudljive, petnaeste po redu sezone ''Zvezda Granda'', pobjedu je odnio Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina.

 

Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u „Nekim novim klincima“, gdje je oduševio sve svojim talentom, piše Nova.rs.


Kandidat iz Bosne i Hercegovine preferira narodnu muziku, pa je tako za svog mentora izabrao Violetu Viki Miljković, koja radi u timu sa suprugom Tašketom.

 

Nermin je nakon proglašenja pobjednika progovorio o odnosu sa svojom mentorkom i istako kako mu je ona bila najveća podrška tokom takmičenja, ali i da je i on nju bodrio, kada je to bilo potrebno.

 

Takođe, Nermin je rekao da planira da nastavi saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti njegovu prvu pjesmu.

 

Na društvenoj mreži Instagram broji više od 13 hiljada pratilaca, a stvar koja je mnogima zapala za oko jeste njegov nadimak Nerko.

 

Poljubac od Cece

 

Nermin je nakon sinoćne pobede u popularnom takmičenju govorio za Nova.rs i otkrio kako se sada osjeća.

 

"Beskrajno sam zahvalan mojoj Bosni na glasovima. Pokazali smo koliko smo jaki. Ova pobjeda koliko je moja toliko je i od Viki i Tašketa koji su radili neumorno sa mnom. Hvala svima, a jedva čekam da moju Bosnu obradujem prvom pjesmom i velikim koncertom", rekao je on za portal Nova.rs.

 

Nermin je sinoć odobio poljubac i od Svetlane Ražnatović Cece.

.

"Tako je, nisam ni bio svjestan u tom trenutnu ničega. Beskrajno hvala i Ceci i svim mentorima koju si nam bili prava podrška tokom takmičenja. Ali naravno bih izdvojio moj tim Viki i Tašketa", naveo je.

 

(DEPO PROTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI