Počela drama oko podjele imovine

Miša Grof opleo po snajki: 'Nikolina je bolesna žena! U Beograd je došla samo zbog novca! Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija...'

Showbizz 23.06.22, 09:06h

Miša Grof opleo po snajki: 'Nikolina je bolesna žena! U Beograd je došla samo zbog novca! Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija...'
To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio cijelog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve, kaže Ristović

 

 

 

Otac pokojnog istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je sinoć šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, za koju tvrdi da joj je samo bitan novac, a tu se, po svemu sudeći, neće zaustaviti, piše Blic.

 

- Što se pravnog dijeljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću da riješim sve kako bude trebalo. One će zauvijek biti obezbijeđene, kao što je Vidoje Nikolininoj kćerki u London slao 12.000 funti da studira. Kćerki iz prvog braka - ističe Miša Grof.

 

- Ja ću ove dvije krasne djevojčice da pomažem. Njoj, kao supruzi, dio od kuće može da ide, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može da dobije samo dobar savjet od mene i da zadrži kćerke. Za ostalo može samo da se nada - dodaje on za "Republiku".

 

Miša je juče naveo šta je Nikolinin cilj.

 

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želio najviše na svijetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: "Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila." Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovdje kad dođe u Beograd - kazao je Miša.

 

- Vidoje je Nikolini sav novac preko banke prebacivao na račune. Ona je njime raspolagala, trošila je koliko je htjela. Van pameti je u ovo nevrijeme zidati tolike kuće i ulagati u stotine kvadrata. Sinu sam i ja davao novac, ali nisam računao na to da ona sve troši bez granica. Oni grade dvorac! Imam izvode iz banke da vidite kako je moj sin slao pare zagrebačkim bankama. To su strašno velike sume. Imam i sve faze radova te kuće koju su gradili. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata, tu su teretane, bazeni i čuda. Zamislite kad je Vidoje kupovao auto njoj i njenom rođenom bratu, koji ništa ne radi! On je najveći neradnik, moj sin je izdržavao cijelu njenu familiju! Znajte da sam ja umro onog dana kada je preminuo moj sin - dodao je bio Viktor.

 

- To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio cijelog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cijela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primijenjene umjetnosti. Čuo sam i da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić željezničku stanicu želi da napravi muzejem grada Beograda i tu će biti svi legati. Daće se prijedlog. Komplet ću sve da poklonim. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju sliku može da uzme. Vidoje je putovao po svijetu i kupovao umjetnine. Kakav je to način da se tako postupa! - naveo je, a vrlo brzo je stigao i odgovor od nje.

 

- Ne bih željela da se spuštam na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto se sramim umjesto njega - kazala je sinoć Nikolina.

 

- Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - dodala je za "Informer".


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI