VIDEO/ Intervju za NBC News

Amber Heard nakon suđenja: Još uvijek volim Johnnyja, uprkos svemu što se dogodilo

Showbizz 16.06.22, 12:31h

Amber Heard nakon suđenja: Još uvijek volim Johnnyja, uprkos svemu što se dogodilo
"Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svjedočila, zamolila sam porotu da me vidi i čuje", rekla je Heard

 

 

U drugom dijelu intervjua koji je Amber Heard dala nakon suđenja za NBC News glumica je otkrila kako još uvijek voli Johnnyja Deppa, unatoč svemu što se među njima dogodilo.

 

"Volim ga. Voljela sam ga svim srcem", rekla je Heard. "I trudila sam se najbolje što sam mogla da duboko narušena veza funkcionira i nisam uspjela."

 

"Uopće nemam ništa protiv njega. Ne mislim ništa loše. Znam da bi to moglo biti teško razumjeti ili biste to mogli vrlo lako razumjeti ako ste ikada nekoga voljeli", dodala je.


"Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svjedočila, zamolila sam porotu da me vidi i čuje."

 

Depp je tužio Heard za 50 miliona dolara, navodeći da ga je oklevetala u članku Washington Posta iz 2018. u kojem je pisala o svom iskustvu obiteljskog nasilja.

 

"Bojim se da će, bez obzira na to što radim, bez obzira na to što govorim ili kažem, svaki korak koji napravim predstavljati još jednu priliku za novu vrstu ušutkavanja", rekla je Heard u odgovoru na pitanje je li zabrinuta da bi je Depp mogao ponovno tužiti u budućnosti.

 

"Što je ono što pretpostavljam da tužba za klevetu treba učiniti - uzeti tvoj glas", zaključila je.

 

 

(index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI