FOTO/ Odala je prijateljica

Zavirite u jahtu Lepe Brene koju je platila 6 miliona eura: Ima šest spavaćih soba, a puna je luksuznih detalja

Lifestyle 12.06.22, 17:31h

Zavirite u jahtu Lepe Brene koju je platila 6 miliona eura: Ima šest spavaćih soba, a puna je luksuznih detalja
Lepa Brena objavljivala je fotografije svoje jahte, no nije pokazivala njezinu unutrašnjost što je učinila njena prijateljica

 


Lepa Brena (61) jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezina duga karijera omogućila joj je da uživa u nekim luksuzima.

 

Tu se ubraja i njena jahta za koju su srpski mediji pisali da su je ona i suprug Slobodan Boba Živojinović (58) platili šest miliona eura. Dugačka je 30 metara i ima šest spavaćih soba, kako je svojedobno ispričala pjevačica, piše Story.hr.

 

Ipak, nije pokazivala unutrašnjost jahte. Kako iznutra izgleda luksuzno plovilo, jednom prilikom je otkrila Mirjana Antonović, prijateljica Lepe Brene koja je objavila fotografije na Facebooku.

 

'Par sličica s Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti uživati', napisala je tada Mirjana.

 

jahta-lepa-brena-soba

 

Na fotografijama se mogao primijetiti prostrani dnevnik boravak s velikim televizorom i mramornim stolom ispunjenim hranom. Jedna od spavaćih soba ima svoju kupaonicu, a ručnici su brendirani i u boji pločica.

 

'Pa to je jedan lijep brodić s pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi priuštiti nešto jer je bila specifična situacija', rekla je svojedobno Lepa Brena za srpske medije.

 

'Nismo se mogli družiti, mogli smo samo ploviti. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, ploviti i biti na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla obići sve što sam željela', dodala je pjevačica.

 

Ranije je i pozirala ispred jahte za koju su srpski mediji pisali da je njezina, a jedna od destinacija koju je obišla je bila Albanija.

 

'Putujemo zato što su putovanja, raznolikosti i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma', napisala je Lepa Brena uz fotografiju na Instagramu.

 

Više fotografija jahte Lepe Brene pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/dg) 

BLIN
KOMENTARI