Ne stišavaju se glasine

Tanja Savić fotkom u vjenčanici razbjesnila Stanivukovića: Evo šta joj je rekao gradonačelnik Banjaluke

Showbizz 06.06.22, 12:08h

Tanja Savić fotkom u vjenčanici razbjesnila Stanivukovića: Evo šta joj je rekao gradonačelnik Banjaluke
Pjevačica je ovim potezom privukla veliku pažnju medija

 

 

Pjevačica Tanja Savić nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u vjenčanici i napisala da je fotografija nastala u Banjaluci.

 

Ovo je dodatno podgrijalo priče o njenoj vezi sa gradonačelnikom ovog grada, Draškom Stanivukovićem, da bi se ubrzo saznalo da se Tanja fotografisala na snimanju svog spota u Beogradu.

 

Mnogi su rekli kako je ovo bio odličan marketinški trik pjevačice, a ovaj njen potez navodno je razbjesnio Draška.

 

"Tanja je željela da privuče pažnju i da stavi do znanja da je i dalje sa Draškom, mada mnogi misle da mu je ovim gestom poručila svoje želje. Kako se tagovala u Banjaluci, Draška su zvali sa svih strana da ga pitaju o tajnom vjenčanju sa pjevačicom. Draško se mnogo iznervirao, jer ne želi u to da bude upleten, ionako mu svi govore da se o njemu najmanje piše u političkom smislu, od kada je sa Tanjom. Pozvao ju je istog dana i objasnio da ne želi da se povlači po tabloidima, kao i da je najbolje da raskinu ukoliko je to njen cilj", rekao je dobro obaviješten izvor za Star.

 

"Tanja se izvinjavala i rekla da joj je samo bilo slatko da napravi foru, da nije mislila ništa loše i da je bila ubijeđena da će svi shvatiti da ona snima spot. Plakala je i obećala Drašku da će od sada više računa voditi o svojim objavama i načinu na koji se šali", zaključio je izvor.

 

(nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI