Za Grahovcem se tragalo od srijede

Detalji nestanka policajca: Pronađen vezan, bio kidnapovan?

Hronika 30.05.22, 09:17h

Detalji nestanka policajca: Pronađen vezan, bio kidnapovan?
On je, prema nezvaničnim saznanjima, bio zavezan, odnosno, zavezane su mu bile noge i jedna ruka, ali, kako su Nezavisne takođe nezvanično saznale, po tijelu nema modrica od udaraca

 

 

 

Službenici Policijske uprave Trebinje su kasno sinoć, oko 22 časa, pronašli policajca Miloša Grahovca iz Nevesinja za kojim se tragalo od srijede 25. maja.

 

Policajac je pronađen u mjestu Divin, nedaleko od mjesta Plani, gdje su pronašli njegov automobil nakon što je za njim krenula potraga.

 

Grahovac je pronađen živ i zdrav, ali je zbog iscrpljenosti vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu Nevesinje na hopitalizaciju, te da je, prema saznanjima Nezavisnih novina, dobrog zdravstvenog stanja.

 

On je, prema nezvaničnim saznanjima, bio zavezan, odnosno, zavezane su mu bile noge i jedna ruka, ali, kako su Nezavisne takođe nezvanično saznale, po tijelu nema modrica od udaraca.

 

Šta se sve dešavalo i da li je Grahovac kidnapovan za sada niko ne želi da komentariše, a u Policijskoj upravi Trebinje, čiji je veliki dio pripadnika bio angažovan na traženju svoga kolege, izričiti su da ne žele davati izjave dok se ne sprovede detaljna istraga.

 

S obzirom da je teren Divina dva puta detaljno pretražen sve više se govori o tome da je bio kidnapovan i vezan, te da je na mjesto na kome su ga pronašli izbačen malo prije nego je pronađen.

 

Na nasilno odvođenje, prema nezvaničnim saznanjima, ukazuju i tragovi oko njegovog automobila.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI