Dok se čeka odluka porote

Elon Musk se konačno oglasio o suđenju između bivše djevojke Amber Heard i Johnnyja Deppa

Showbizz 29.05.22, 20:05h

Elon Musk se konačno oglasio o suđenju između bivše djevojke Amber Heard i Johnnyja Deppa
Ubrzo nakon raskida su procurile tvrdnje da je Amber živjela na njegov račun te bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije voljela Muska, već si je njime “popunjavala prazninu” i “ublažavala tugu”

 

 



Elon Musk prvi put se javno oglasio o trenutno najpopularnijem suđenju na svijetu – onom između njegove bivše djevojke Amber Heard i Johnnyja Deppa. Milijarder je svoj komentar o čitavoj situaciji podijelio na Twitter profilu.

 

– Nadam se da oboje mogu krenuti dalje. U svojim najboljim izdanjima, oboje su nevjerovatni ljudi, napisao je kratko.

 

Varala Deppa s Muskom?

 

Inače, nije tačno poznato kada je Musk započeo vezu s Amber, no Depp je milijardera optužio da je u njegovoj kući imao trojac s Amber i Carom Delevingne, dok je Amber još uvijek bila udana za glumca.

 

Musk je također postao tema tokom suđenja kada je Deppov bivši agent Christian Carino pozvan kao svjedok. Carino, koji je prije bio zaručen za Lady Gagu, upitan je jesu li Musk i Heard hodali 2016. godine.

 

– Ne znam jesu li izlazili, ali definitivno su proveli neko vrijeme zajedno, rekao je.

 

Heard i Musk upoznali su se na snimanju filma Roberta Rodrigueza 2013. Machete Kills, ali par je tvrdio da su samo prijatelji sve dok se oboje nisu razveli 2016. i 2017. godine. U augustu 2017. ponovo su se pojavile glasine da je navodna jednogodišnja romansa para završila. Musk je ubrzo nakon toga potvrdio nagađanja rekavši obožavateljima da je prekid bio prijateljski.

 

Kasnije je dodao da su “veze na daljinu kada oba partnera imaju intenzivne radne obaveze uvijek teške”, ali da niko ne zna što nosi budućnost.

 

Musk plakao za Amber

 

Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspjeli. Elon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

 

amber-heard-elon-musk

 

– Upravo sam prekinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako, otkrio je u intervjuu najbogatiji čovjek na svijetu.

 

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živjela na njegov račun te bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije voljela Muska, već si je njime “popunjavala prazninu” i “ublažavala tugu”.

 

(Index.hr, DEPO POPRTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI