VIDEO/ FUAD KASUMOVIĆ OTVORENO U CD-U

Htjeli su me ubiti, 25 sati su me držali bez hrane i vode! Ja sam Zlatni ljiljan... SDA određuje ko je Bošnjak, a ko nije!

Front 27.05.22, 19:55h

Htjeli su me ubiti, 25 sati su me držali bez hrane i vode! Ja sam Zlatni ljiljan... SDA određuje ko je Bošnjak, a ko nije!
- Ne može Bakir biti veći patriota od mene! Ja sam Zlatni ljiljan, a on je bio u trezoru! SDA određuje ko je Bošnjak, a ko nije - poručio je, između ostaloga, večeras Kasumović

 

 


Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, bio je gost u večerašnjem izdanju Centralnoog dnevnika na Face TV-u.

 

- Stojim iza toga da ću podnijeti ostavku ako Bećirović ne pobijedi. Izetbegović je samoproglašeni beg... Od kandidovanih, Bećirović je najkvalitetniji kandidat. Ako ostane ova garnitura političara, na čelu sa samoproglašenim begom Izetbegovićem, nećemo imati državu - rekao je Kasumović te dodao da "građani BiH trebaju biti zahvalni što je počeo rat u Ukrajini".


- Da nije počeo tamo, počeo bi ovdje! Bošnjaci, kao najbrojniji, moraju smiriti situaciju u BiH! Bakir svojim izjavama i glupim idejama nas pravi radikalnim! Svaka Bakirova izjava traži šamara! Nije Bakirovo da govori da se ne boji dok su pune džamije! To treba da govori reis!


Kasumović je naveo i da je "očigledno da je SDA strašno povezana sa Islamskom zajednicom".


- Reis neka se bavi vjerom, a političari politikom! Nemam ništa protiv Izetbegovića lično, Alija Izetbegović mi je davao najviše funkcije, on je ograničen čovjek! Nama trebaju lideri! Bakir nema kapacitet da vodi Bošnjake u ovom teškom trenutku! Ne može Bakir biti veći patriota od mene! Ja sam Zlatni ljiljan, a on je bio u trezoru! SDA određuje ko je Bošnjak, a ko nije - poručio je Kasumović.


Govorio je o navodnoj likvidaciji koja mu se sprema:

 
- Htjeli su me ubiti! 25 sati su me držali bez hrane i vode!


Više detalja u video snimku...

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI