foto/ iako su tvrdili da nisu

Ljubav je nadjačala tenzije: Toni i Stankica iz 'Gospodina savršenog' su zajedno, jedna bezazlena slika je otkrila SVE!

Showbizz 25.05.22, 16:40h

Ljubav je nadjačala tenzije: Toni i Stankica iz 'Gospodina savršenog' su zajedno, jedna bezazlena slika je otkrila SVE!
Iako nikad nisu otvoreno otkrili razloge prekida, oboje su kroz intervjue komunicirali kako je njihovo upoznavanje počelo tek kad su se kamere ugasile. Ali niti jedno od njih nije tajilo da emocije postoje i dalje

 

 

 

 

U trećoj sezoni 'Gospodina Savršenog' Toni Šćulac odabrao je Stankicu Stojanović nakon što je osvojila njegovo srce svojim šarmom, inteligencijom i karakteru. Iako je par bio u vezi sedam sretnih mjeseci, do kraja emitiranja showa, vezu su prekinuli.

 

Iako nikad nisu otvoreno otkrili razloge prekida, oboje su kroz intervjue komunicirali kako je njihovo upoznavanje počelo tek kad su se kamere ugasile. Ali niti jedno od njih nije tajilo da emocije postoje i dalje.


“Tako sam skoro rekla da raskid ne znači i jeste kraj. Mislim da sam pokazala dva mjeseca unutra koliko sam ja u stvari borbena. Tako da ne puštam tek tako i ono volim kazati da ne puštam tek tako dobre ljude iz života tako i ovaj put, pa ću samo reći da nam je jako lijepo ", rekla je Stankica prije samo nekoliko dana za RTL.


Izvor blizak RTL.hr-u sad je i potvrdio kako se par pomirio te se njihova ljubavna priča nastavlja. A to dokazuje i fotografija koju je Toni objavio na Facebooku!

 

stankica-pas

 

Naime, naoko nevina fotografija psa koji se igra na splitskoj plaži fotografija je Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama.

 

stankica-gospodin-savrseni

 

(DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI