VIDEO/ Ana Đurić gostovala na RTS-u

Aleksandar Stanković nasmijao Konstraktu pitanjem, ona mu odgovorila: 'Mijenjaj zgradu'

Mediji 20.05.22, 01:05h

Aleksandar Stanković nasmijao Konstraktu pitanjem, ona mu odgovorila: 'Mijenjaj zgradu'
Konstrakta je u istoj emisiji otkrila da će "umjetnica neko vrijeme biti nevidljiva"

 

 

Aleksandar Stanković postavio je Konstrakti pitanje tokom njenog gostovanja u emisiji Oko na RTS-u.

 

"In Corpore Sano je odlična stvar, ali mene zanima nešto drugo. Ana je seksi žena, neka mi ne odgovori da nije. Je li seksepil pridonio nastupu na Euroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema ljudima koji u zgradi u kojoj živim ne plaćaju zajedničku struju ili pričuvu, neka mi pomogne s obzirom na to da znam da je ona predstavnica kućnog savjeta u svojoj zgradi u Srbiji?", upitao ju je Stanković na što se Konstrakta nasmijala (možete vidjeti od 14:15).

 

 

Pjevačica mu je na to odgovorila da sebe ne gleda kao seksepilnu ženu, "iako je to možda pridonijelo nastupu". Na pitanje o plaćanju zajedničke struje je bila bez odgovora jer, kako kaže, sa svojim susjedima nema problema.

 

"Stankoviću, mijenjaj zgradu i susjede", našalila se.

 

"Umjetnica će biti nevidljiva"

 

Konstrakta je u istoj emisiji otkrila da će "umjetnica neko vrijeme biti nevidljiva".

 

"Ja sam se na neki bizarni način našla na poziciji Meghan Markle. Dobro, ne baš na poziciji Meghan Markle, ali tu negdje. Mislim da imam dovoljno godina i dovoljno kritičkog kapaciteta da se u to ne uvučem i da pomislim da je to smisleno ostvarenje nekih mojih ambicija", rekla je još.

 

O svojim budućim planovima rekla je sljedeće: "Dozvolit ću si vrijeme da si ovo procesuiram. Ne želim upasti u hiperprodukciju i biti u modeu u kojem se od tebe nešto traži, a ti daješ po diktatu."

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI