FOTO/ Policija ga traži

Vozač pobjegao: Je li ovo Porsche koji je udario mladića u centru Sarajeva?!

Hronika 10.05.22, 15:11h

Vozač pobjegao: Je li ovo Porsche koji je udario mladića u centru Sarajeva?!
Čitaoci, koji su bili na licu mjesta, poslali su portalu Avaza i fotografiju Porschea, automobila koji je navodno udario pješaka

 

 

 


 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Sarajevu teško je povrijeđen pješak.

 

- Imamo dojavu da je udaren pješak. Poslali smo patrolu na lice mjesta. U 13:40 sati je došlo do nesreće. Povrijeđenog voze na KUM. Nije poznato u kakvom je stanju - rekli su iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za Avaz.

 

mup-ks-policija-drvenija-fpn-nesreca

 

Vozač je pobjegao i u toku je potjera za njim. Čitaoci, koji cu bili na licu mjesta, poslali su portalu Avaza i fotografiju Porsche, automobila koji je navodno udario pješaka.

 

Kako je za portal Avaza rekao svjedok nesreće Rasim Sarvan, radnik na parkingu u blizini, vozač Porschea je, nakon što je udario mladića, pobjegao s mjesta nesreće.

 

- Nakon što je mladić izašao sa Fakulteta političkih nauka, trolejbus se zaustavio na pješačkom prijelazu kako bi momak prešao cestu. Međutim naletio je auto marke Porsche i udario momka. Potom je došla Hitna pomoć i odvela momka na pregled - ispričao je Sarvan i dodao kako poznaje povrijeđenog momka i da je on prva godina fakulteta.

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI