NIJE ČLAN NIJEDNE STRANKE

Ćamil Duraković želi postati predsjednik Republike Srpske: Treba mu 3.000 potpisa građana za kandidaturu...

Front 09.05.22, 12:31h

Ćamil Duraković želi postati predsjednik Republike Srpske: Treba mu 3.000 potpisa građana za kandidaturu...
Ovim putem pozivam sve vas koji podržavate moj politički rad, a imate ličnu kartu u entitetu RS, da mi se javite u inbox kako bi moj tim došao do vas, ma gdje bili - obratio se Duraković putem Facebooka

 

 

 


Bivši načelnik Srebrenice i član Skupštine opštine Srebrenica Ćamil Duraković odlučio je da se kandiduje i na ovogodišnjim općim izborima u BiH, koji će biti održani 2. oktobra, i to za predsjednika/potpredsjednika Republike Srpske.


Tim povodom oglasio se na svom Facebook profilu


- Poštovani prijatelji, raspisani su Opšti izbori 2022. godine i odlučio sam se kandidovati za predsjednika/potpredsjednika entiteta Republika Srpska.


S obzirom da nisam član nijedne stranke, za nezavisnu kandidaturu mi je potrebno 3000 potpisa građana koji su upisani u Centralni birački spisak na području entiteta Republika Srpska. Potpisi su uslov za kandidaturu, a koje moram predati CIK-u do 20. maja.


Ovim putem pozivam sve vas koji podržavate moj politički rad, a imate ličnu kartu u entitetu RS, da mi se javite u inbox kako bi moj tim došao do vas, ma gdje bili.


Napomena: Ukoliko ste već dali ili planirate dati potpis jednom političkom subjektu (kandidatu), onda ne možete svoj potpis dati drugom političkom subjektu (kandidatu).


Hvala
Vaš Ćamil Duraković
- pojasnio je na Facebooku.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI