foto/ baš se trudio da je osvoji

Pokojni Vidoje i Nikolina vjenčali su luksuzno u Monte Carlu za 400.000 eura, ali prije toga, zaprosio je izvadivši pred nju prsten od...

Lifestyle 09.05.22, 11:36h

Pokojni Vidoje i Nikolina vjenčali su luksuzno u Monte Carlu za 400.000 eura, ali prije toga, zaprosio je izvadivši pred nju prsten od...
Dok je osvajao voditeljku, Vidoje je obasipao pažnjom i gestovima, pa joj je slao cvijeće, torte, pa čak i brendirane torbe u hotelskoj sobi gde je odsjedala

 

 

 

Pišekova i Ristović, koji je noćas iznenada preminuo, vjenčali su se 2013. godine u Monte Karlu, a gosti su bili mnoge bogate i poznate ličnosti iz Srbije i Hrvatske - piše Nova.rs.

 

Par se upoznao u Dubrovniku, a poslije upoznavanja, ubrzo su se susreli u Crnoj Gori.

 

Ljubav je počela iz prijateljstva, jer se voditeljka nije odmah zaljubila u beogradskog biznismena. Međutim, on je bio zadivljen Nikolinom i prije nego što je upoznao, dok ju je pratio kao u brojnim emisijama u Srbiji i Hrvatskoj.

 

Dok je osvajao voditeljku, Vidoje je obasipao pažnjom i gestovima, pa joj je slao cvijeće, torte, pa čak i brendirane torbe u hotelskoj sobi gde je odsjedala.

 

Biznismen je ubrzo nakon početka veze riješio da zaprosi voditeljku, i to na jedan vrlo specifičan način.

 

Ristović je u jednom beogradskom restoranu ispred Nikoline stavio prsten od bijelog zlata, vrijedan 15.000 evra i zapjevao joj pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti", pa joj je poručio da "stavi prsten na ruku, kada bude spremna".

 

Voditeljka je pristala na ovu ponudu, a onda je njihov brak započeo gala slavljem.

 

Par je napravio trodnevno glamurozno slavlje u Monte Karlu, koje je počelo 3. septembra 2013. godine. Na svadbi je bilo 70 zvanica, kojima je bio plaćen put privatnim avionom do Monte Karla, kao i smještaj. Do hotela su dovezli luksuznim limuzinama, a kako se navodi, vjenčanje je koštalo oko 400.000 evra. Održano je u svečanoj sali hotela "Metropol Monte Karlo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

 

Mladoženjin kum bio je poznati srpski biznismen Milan Beko, a među zvanicama našli su se Ljubiša Buha Čume, Aca Bulić, Milorad Vučelić, kao i mama bivše modelsice i supruge ruskog milijardera Andreja Meljničenka, Sandra.


Mlada je za ovu priliku nosila vjenčanicu čuvenog dizajnera Zahaira Murada, pa je ovom haljinom ispoštovala tradiciju da obuče "nešto novo", ali i "nešto plavo", s obzirom na plave detalje. Nikolina je uz njih nosila dijamantske minđuše Vidojeve majke, pa je na taj način imala i "nešto staro".

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/mr)