I ovo se dešava

Seks u četvero završio katastrofom: 'Skršila me reakcija moje djevojke na penis drugog tipa, šta reći na ovo?'

DEPO PLUS 08.05.22, 14:08h

Seks u četvero završio katastrofom: 'Skršila me reakcija moje djevojke na penis drugog tipa, šta reći na ovo?'
'Kada sam pristao na četvorac koji je uključivao dva muškarca i dvije žene, mislio sam da sam u nebesima. Sada se osjećam tako jadno...', rekao je očajni muškarac

 

 

 

 

Očajni muškarac (28) opisao je kako se osjećao nakon što je završio u četvercu s djevojkom (26) te se za savjet obratio Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders. Ovo je njegova priča:

 

"Prije nekoliko tjedana, moja djevojka i ja smo ugostili prijatelje kako bi proslavili useljenje naš novi stan. Nekoliko sati kasnije, krenuo sam u kuhinju da uzmem pivo. U kutu su se hihotale moja djevojka i njezina najbolja prijateljica. Kad sam ih pitao o čemu pričaju, rekli su da žele četverac sa mnom i prijateljičinim dečkom. Složio sam se. Moji prijatelj i ja oduvijek smo htjeli seks u četvero. Mislio sam da bih bio glup da odbijem priliku. Kasnije smo otišli u spavaću sobu i počeli se ljubiti i skidati. Uzbudio sam se kada sam gledao djevojku kako ljubi svoju najbolju prijateljicu. Sve je bilo u redu dok nisam primijetio da se moja djevojka uzbudila kada je vidjela penis drugog tipa. Uzviknula je: "Wow, to je impresivno!". Bio sam užasnut. Iako moj penis nije nazvala malim, njena je reakcija sve rekla. Zakopčao sam traperice, zgrabio gornji dio i izašao iz sobe. Moja djevojka je dotrčala za mnom. Kada sam joj rekao da me je osramotila, rekla je: "O moj Bože, smiješan si". Nismo razgovarali ostatak noći i od tada se nismo dirali. I ne mogu prestati razmišljati o njenoj reakciji. Nijedna žena mi nikada nije rekla da imam penis manji od prosjeka. Možda i je...", napisao je.

 

Deidre mu je rekla da, iako trojac/četverac može zvučati uzbudljivo, to baš i nije za svakoga.

 

"Uvođenje nekoga novog u svoju vezu znači da nesigurnost i ljubomora mogu doći u igru. Ako želite da to uspije, o svakom pojedinom susretu morate razgovarati. Koja su vaša očekivanja i granice? Prvo, oboje morate biti emocionalno sigurni", napisala je Deidre i nadodala da rijetko prima poruke od ljudi koji se žale da je penis njihovog patnera premali. Ističe da je važno koliko ste pažljivi ljubavnik.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI