FOTO/ Na lokaciji koja je preko 30 godina bila zapuštena

Izabrana firma za gradnju luksuznog kompleksa u Sarajevu: Niče 'grad u gradu' u bh. prijestolnici

Biznis Klub 08.05.22, 13:11h

Izabrana firma za gradnju luksuznog kompleksa u Sarajevu: Niče 'grad u gradu' u bh. prijestolnici
Na lokaciji koja je preko 30 godina nepravedno stajala zapuštena i na kojoj je prije rata započeta izgradnja poslovne zgrade koja nikada nije dovršena, planirana je izgradnja rezidencijalno poslovnog kompleksa koja će uključivati dvije suterenske etaže, u kojem će pored garažnih mjesta za stanare biti smještene i poslovne jedinice uključujući market, apoteku, frizersko kozmetičke usluge, vrtić, poliklinika, restoran, fitnes i spa centar, najavio je Granov

 

 

 

Kompanija Duljević d.o.o. potpisala je s investitorom Crni Vrh d.o.o. Sarajevo ugovor o izvođenju radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta „Park Residence“.

 

Ovaj objekat nalazi se na lokalitetu Crni Vrh u Općini Centar u Sarajevu.

 

- Odabir naše kompanije za izvođača čini nam posebno priznanje za sve godine rada i truda koji smo uložili u pošten i profesionalan pristup poslu, poštivanju rokova i kvalitetnom izvođenju na teritoriji BiH, kazali su iz ove kompanije.

 

Poručili su da će se potruditi da realizacija ovog projekta bude u očekivanom roku i kvalitetu, i tako postane još jedna svijetla tačka u kompanijinoj bogatoj listi referenci koja broji preko 350 uspješno sagrađenih objekata u Kantonu Sarajevu.

 

crni-vrh1

 

Inače, većinski vlasnik firme Crni Vrh je kompanija Top One, iza koje stoje investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Kako je ranije za BiznisInfo kazao Emir Granov, suvlasnik kompanije koja realizuje projekat, planirana je izgradnja rezidencijalno-poslovnog kompleksa.

 

crni-vrh-projekt

 

Na lokaciji koja je preko 30 godina nepravedno stajala zapuštena i na kojoj je prije rata započeta izgradnja poslovne zgrade koja nikada nije dovršena, planirana je izgradnja rezidencijalno poslovnog kompleksa koja će uključivati dvije suterenske etaže, u kojem će pored garažnih mjesta za stanare biti smještene i poslovne jedinice uključujući market, apoteku, frizersko kozmetičke usluge, vrtić, poliklinika, restoran, fitnes i spa centar, najavio je Granov.

 

crni-vrh

 

(Biznisinfo.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI