FOTO/ U Hotelu Hills 4. i 5. juna

Bliži se BeautiFUL 2022: Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

Lifestyle 05.05.22, 15:24h

Bliži se BeautiFUL 2022: Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini
Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo su dio sadržaja. Ulaz je besplatan

 

 

 

 

Mjesec juni u BiH bit će centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, Sarajevo će biti domaćin drugog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u našoj državi. Mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i zdravlja imati priliku predstaviti svoje novitete izazvalo je veliko zanimanje. 

 

beautiful-sajam-2021-1

 

BeautiFUL 2022 -  jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2, u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, održat će se 4. i 5. juna ove godine u Sarajevu, Hotel Hills. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda.

 

beautiful-sajam-2022-5

 

Masterclassovi na sajmu

 

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatih vizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza. Peđa Filipović priprema masterclass pod nazivom “Holistička masaža-kruna Wellness & Spa koncepta”. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju. Brill Cosmetix će raditi masterclass pod nazivom “Soft ombre/new age/by Smaragda Jaganjac”. Edukacija by Nevena Marjanović – Crystal Nails, prezentacija proizvoda i noviteta by Reviderm. Prezentacija by BeYouTechnology. Takmičenje u nail artu koji predvodi Magnetic nails d.o.o., masterclass Irfana Tepića i Saja Majstora koji pripremaju odličnu zabavu u želji da svo svoje znanje prenesu budućim kolegama. Savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. Sead Nunić, frizer i ekspert za plave boje priprema odličnu edukacije za sve frizere, te mnoge druge edukacije i prezentacije.

 

beautiful-sajam-2021-3

 

U sklopu sajma bit će održane i konferencije za krajnje korisnike: konferencija ''Proširene vene i kapilari'', konferencija ''Nutricionizam: Preharana i zdravlje'', te konferencija ''Dentalna medicina u estetici''. Također, bit će održano i besplatno druženje za sve žene naziva: „Žene u savremenom dobu“, a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina.

 

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo su dio sadržaja. Ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba.

 

beautiful-sajam-2021-5

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI