FOTO&VIDEO/ Derbi susret 28. kola Premijer lige

Varnice na terenu u Banjaluci: Borac vodi, Lešinari 'zapalili' tribine, stigle i Horde zla

Sport 30.04.22, 18:43h

Varnice na terenu u Banjaluci: Borac vodi, Lešinari 'zapalili' tribine, stigle i Horde zla
Igrala se 18. minuta meča kada je došlo do naguravanja Velskog i Čorića, a njima se pridružio i Varešanović. “Varnice” na travnjaku stadiona u Banjaluci proširile su se na nekoliko fudbalera, a kasnije je i Subić došao smirivati Varešanovića

 

 

Fudbaleri Borac i Sarajeva trenutno igraju derbi susret 28. kola Premijer lige. Navijači Banjalučana "zapalili" su tribinu na početklu meča, a varnice na terenu smirivao je sudija Luka Bilbija.

 

Igrala se 18. minuta meča kada je došlo do naguravanja Velskog i Čorića, a njima se pridružio i Varešanović. “Varnice” na travnjaku stadiona u Banjaluci proširile su se na nekoliko fudbalera, a kasnije je i Subić došao smirivati Varešanovića.

 

Nakon svega sudac Bilbija pokazao je tri žuta kartona. Dva igračima Sarajeva Velkoskom i Varešanoviću i fudbaleru Borca Milojeviću.

 

Trenutni rezultat je 1:0 za Borac. Tražili su igrači Sarajeva faul nad Avramovskim, ali sudija Bilbija nije prekinuo igru. Nakon toga Jovo Lukić u 16-tercu Sarajeva i drugog šuta matira Dizdarevića, kojeg nakon šuta lopta od stative pogađa u leđa i završava u mreži Bordo tima. Prije sada dvije dobre prilike imala je domaći tim preko Lukića i Vušurovića. A odgovorili su fudbaleri Aleksandra Vasoskog preko Dala Varešanovića, ali njegov lob odbranio je Ćetković.

 

A navijači Sarajeva “Horde zla” pristigli su na stadion sa nakon više od 25 minuta zakašnjenja.

 

 

(N1, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI