gradi karijeru na teniskoj akademiji u Španiji

Najtajanstveniji od trojice braće: Ovako izgleda brat Novaka Đokovića za kojim uzdišu žene...

Showbizz 28.04.22, 15:08h

Najtajanstveniji od trojice braće: Ovako izgleda brat Novaka Đokovića za kojim uzdišu žene...
Svojevremeno su ga povezivali i sa teniserkom Carolinom Vozniacki, ali ova veza nikada nije zvanično potvrđena

 

 

 


Porodica Novaka Đokovića jednako privlači pažnju kao i on sam. Poznato je da Novak ima dva brata – Đorđa i Marka. Nakon što se s roditeljima pojavio na konferenciji za štampu zbog Novakovog suđenja u Australiji, Đorđe je dospio u fokus javnosti. U posljednje vrijeme se često piše i o njegovoj vezi s voditeljicom Saškom Veselinov.


S druge strane, ni Marko Đoković nije mogao proći nezapaženo, kako zbog zvučnog prezimena i starijeg brata Novaka tako i zbog njegovog atraktivnog izgleda. S obzirom da se previše ne eksponira u javnosti, mnoge je zaintrigirao njegov privatni život.


Poznato je da živi u Marbelli u Španiji gdje uspješno gradi karijeru na teniskoj akademiji. Njegovo srce godinama pripada brazilskoj dizajnerici Leticiji Tessari s kojom se, navodno, i vjenčao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)


Svojevremeno su ga povezivali i sa teniserkom Carolinom Vozniacki, ali ova veza nikada nije zvanično potvrđena. Marko nerijetko objavljuje fotografije s braćom na svom Instagram profilu na kojima se može vidjeti koliko su bliski, te kako uživaju dijeleći strast prema istom sportu.

 

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI