FOTO/ SAVRŠENA - BEZ OPERACIJA

Kako može biti tako lijepa i u 78. godini: Lauren Hutton spremno pozirala u toplesu za naslovnicu Harper’s Bazaara

ŽENA iN 27.04.22, 10:12h

Kako može biti tako lijepa i u 78. godini: Lauren Hutton spremno pozirala u toplesu za naslovnicu Harper’s Bazaara
Lauren je pred kamerama već šest desetljeća, a isto toliko bavi se i modelingom. U nedavnom intervjuu prisjetila se svojih početaka i dolaska u New York gdje je potpisala prvi ugovor

 

 

 

Glumica i model Lauren Hutton (78) skinula se u toples te takva spremno pozirala za naslovnicu Harper’s Bazaara. I na pragu 80-ih osvaja svojom bezvremenskom ljepotom i blistavim osmijehom.

 


Na naslovnici magazina pozirala je u kariranim pantalonama visokog struka te Guccijevom bež sakou. Uvila je kosu te ukrasila je zlatnim nakitom, a grudi je samo prekrila rukama.


Inače, Lauren je pred kamerama već šest desetljeća, a isto toliko bavi se i modelingom. U nedavnom intervjuu prisjetila se svojih početaka i dolaska u New York gdje je potpisala prvi ugovor.


– U to vrijeme radila sam za Cristiana Diora za 50 dolara sedmično, ali ono što me iznenadilo je kratki vijek karijere modela. Tada sam imala 30 i znala sam da će uskoro doći mlađe koje bi me mogle zamijeniti. Zato sam se željela zaštititi ugovorom koji bi mi osigurao malo duži staž u ovom poslu – izjavila je te nadodala kako je potpisala ugovor s tada najvećom industrijom modelinga, Revlonom.


Dotaknula se i estetskih zahvata protiv kojih, kaže, nema ništa.


– Kada sam nedavno ponovno uskočila u ulogu modela, rekla sam im da se ne želim pretvarati mlađe nego što jesam. Bili su oduševljeni i rekli mi da su me zato i angažirali – izjavila je Hutton.


Današnje vrijeme, kaže, postalo je jako teško za neke generacije.


– Znam neke ljude koji su se uništili operacijama, njihovo lice jednostavno više ne poznajem. Nisu isti – zaključila je.

 

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI