foto/ više od telefona

Sve u jednom mobitelu: Evo zašto je Galaxy S22 Ultra liga za sebe - telefon koji kombinuje najbolje od S i Note svijeta

Tehno 26.04.22, 14:45h

Sve u jednom mobitelu: Evo zašto je Galaxy S22 Ultra liga za sebe - telefon koji kombinuje najbolje od S i Note svijeta
Najsnažniji Samsung telefon S serije dosad prvi put dolazi sa S Pen - olovkom koja predstavlja tajno oružje kreativnosti i produktivnosti, čineći posao lakšim nego ikada. Od skiciranja ideja do pisanja bilješki, najbrža i najosjetljivija S Pen ikada čini da Galaxy S22 Ultra postane više od telefona

 

 

 

 

Kada je Samsung početkom februara ove godine svijetu predstavio novi Galaxy S22 Ultra, odmah je postalo jasno da je ovaj super telefon liga za sebe. Njegova tehnologija koja spaja najbolje od čuvenih S i Note serije postavlja nove standarde i pomaže da budemo ekstra produktivni bez obzira pred kakvim izazovima se nađemo.


Najsnažniji Samsung telefon S serije dosad prvi put dolazi sa S Pen - olovkom koja predstavlja tajno oružje kreativnosti i produktivnosti, čineći posao lakšim nego ikada. Od skiciranja ideja do pisanja bilješki, najbrža i najosjetljivija S Pen ikada čini da Galaxy S22 Ultra postane više od telefona.


S Pen obuhvata Bluetooth i može služiti kao daljinski upravljač za slajdove, fotografisanje i pregledanje. Kao i Note serija, S22 Ultra uključuje Samsung Notes, Smart Select, Translate i mnoge druge opcije udaljene na klik u meniju Air Command. Sa njom možete pisati na snimcima ekrana ili formatirati tekst direktno u Wordu putem prepoznavanja rukopisa.

 

1-02-galaxy-s22-ultra


Sve u jednom mobitelu


Integracija i optimizacija Microsoft i Google cloud alata ovaj uređaj čini mobitelom koji ima sve. Za produktivniji rad omogućen je pristup dokumentima putem OneDrive i Office aplikacija, a veza sa Windowsom također omogućava da pristupite telefonu sa računara i bez uzimanja mobitela u ruke. Krećite se s aplikacije na aplikaciju, iz emaila u email, dokumenta u dokument i to bez ikakvog zastoja.


Za ovu brzinu u radu zaslužan je prvi 4-nanometarski procesor za najnapredniju obradu podataka uz pomoć vještačke inteligencije i mehaničkog učenja. Pretražujte, gledajte, tipkajte, šaljite, kreirajte i razgovarajte bez brige i ograničenja, a kad vas pitaju kako je moguće da sve obavljate tako brzo, jednostavno kažite da imate najbrži telefon u galaksiji.

 

1-26-galaxy-s22-ultra


Odlučite li se za Galaxy S22 Ultra, dobit ćete i najbolji i najsjajniji Dynamic AMOLED 2x ekran od 6,8 inča i sa WQHD+ rezolucijom i brzinom osvježavanja od 120 Hz. A kada radite vani na direktnoj sunčevoj svjetlosti, uključite funkciju dodatnog svjetla kako bi vaš sadržaj sijao jer Galaxy S22 prikazuje i najsitnije detalje jasnije nego ikada uz maksimalno osvjetljenje od 1750 nita. Svaki piksel je oštar, a kontast nevjerovatno visok, tako da se slike i tekst zaista ističu na ekranu. Istovremeno, inteligentno upravljanje plavim svjetlom čini ga suptilno lakim za oči dok prelazite sa unutrašnjeg na vanjsko okruženje. Automatsko podešavanje također pomaže uštedi trajanja vaše baterije.


Snaga opreme profesionalca u jednom telefonu


Vrhunski sistem kamera ovog nevjerovatnog telefona omogućava snimanje impresivnih fotografija na profesionalnom nivou, bez potrebe za naknadnom obradom, u rezoluciji od 108 MP, a video u 8k, bez podrhtavanja i bez potrebe da koristite stativ. Ispričajte svaku priču kako ste zamisliti jer to je i optički zum do 10 puta te mogućnost snimanja prekrasnih fotografija čak i pri slabijem svjetlu.


Za pohranu svega što vam je potrebno na svom mobilnom telefonu možete birati između 128, 256 i 512 GB, a tu je i opcija od čak 1TB. Sve ovo praćeno je baterijom od 5000 mAh koja je predviđena da traje cijeli dan, čak i nakon najdužih poslovnih obaveza, a za brzo vraćanje "u igru", tu je Samsung super brzo punjenje preko opcionog punjača od 45W.

 

1-18-galaxy-s22-ultra


Kada vam ovaj veliki ekran nije dovoljan, svoj Galaxy S22 Ultra možete povezati sa monitorom ili smart TV-om. Ovaj uređaj predstavlja vaša vrata prema Samsung Galaxy ekosistemu. Sinhronizirajte ga sa bežičnim slušalicama Galaxy Buds2, pametnim satom Galaxy Watch4, tabletom Tab S8 ili Galaxy Book Pro PC-jem da pojednostavite svoj rad i olakšate posao.


Rad na daljinu ili hibridno u centar rasprave često dovode cyber sigurnost. Sa ugrađenom platformom Samsung Knox vaši podaci su sigurni, a poslovanje zaštićeno od zlonamjernog softvera, upada i zlonamjernih aktivnosti. Knox Vault pojačava zaštitu lozinkom, šifriranjem i pohranjivanjem ličnih podataka na zasebnoj platformi.


Prebacite li svoj svakodnevni rad na Galaxy S222 Ultra, osigurali ste sebi potpuno novo mobilno iskustvo. Više informacija potražite ovdje.


Promotivni sadržaj


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI