FOTO/ PRVA DAMA RUSIJE

Putinova ljubavnica prvi put u javnosti nakon dugo vremena: 'Sada izgleda potpuno drugačije'

ŽENA iN 22.04.22, 20:22h

Putinova ljubavnica prvi put u javnosti nakon dugo vremena: 'Sada izgleda potpuno drugačije'
Najnovije fotografije Aline Kabajeve potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog kirurga kao i Putin, za kojeg se također ranije pisalo da je posegnuo za botoksom i filerima

 

 

 

 

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, o kojoj se u posljednje vrijeme puno govorilo, pojavila se u Moskvi s 'novim izgledom' nakon glasina da se skriva na tajnoj lokaciji u Švicarskoj ili u sibirskom bunkeru.


Osvajačica olimpijskog zlata i 'najfleksibilnija Ruskinja' Alina Kabajeva (38) pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala.


Vjeruje se da je upravo ona ljubavnica ruskog predsjednika i majka Putinove djece koje nikada nije službeno priznao, piše Jutarnji.hr.


Najnovije fotografije Aline Kabajeve potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog kirurga kao i Putin, za kojeg se također ranije pisalo da je posegnuo za botoksom i filerima.

 

ekatarina-sirotina-i-alina-kabajeva

Ekaterina Sirotina i Alina Kabajeva/Foto: Društvene mreže


"Nešto se stvarno promijenilo na njezinom licu... Legendarna sportašica bila je primjetno ljepša", napisao je ruski Cosmopolitan, koji je izbjegavao bilo kakvo povezivanje Aline s Putinom kako ne bi zaradili cenzuru.


"Alina Kabajeva jedna je od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, nema je na društvenim mrežama, a nije moguće niti slučajno je sresti na ulici ili u trgovačkim centrima", piše ruski Cosmopolitan.


Kanal Tol'ko Nikomu na Telegramu također je pažljivo birao riječi pišući o Alini, a dao je naslutiti da ona i Putin dijele istog plastičnog kirurga. "Nova rijetka pojava Aline Kabajeve. Ovaj put je ležerno odjevena - i ponovno viđena s vjenčanim prstenom. I da, vidi se isti 'potpis' obiteljske kozmetičarke", navodi se.


Putin je poricao da je imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je Moskovsky Korrespondent prvi put izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. Nakon objave, novine su bile prisiljene ugasiti se. I Putin i Kabaeva viđeni su kako nose vjenčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a upravo je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji otvaranja, što je ponovno potaknulo nagađanja da je miljenica ruskog predsjednika. Alinu se danas naziva 'ruskom Evom Braun'.


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI