FOTO/ BRUTALNA PORUKA POPULARNE PJEVAČICE

Jelena Karleuša paklenom fotografijom 'počastila' Srbe uoči Vaskrsa: 'Nije vjera ubijena životinja u tanjiru'

Showbizz 22.04.22, 19:02h

Jelena Karleuša paklenom fotografijom 'počastila' Srbe uoči Vaskrsa: 'Nije vjera ubijena životinja u tanjiru'
Popularna pjevačica poznata je i kao veliki borac za zaštitu životinja, a to potvrđuje i činjenica da je ostvarila saradnju s njemačkom podružnicom međunarodne organizacije za prava životinja PETA

 

 

 

 

Povodom nadolazećeg Vaskrsa, Jelena Karleuša obratila se svojim fanovina Instagramu i poslala im snažnu poruku o zaštiti životinja.


Naime, popularna pjevačica poznata je i kao veliki borac za zaštitu životinja, a to potvrđuje i činjenica da je ostvarila saradnju s njemačkom podružnicom međunarodne organizacije za prava životinja PETA.


Sa ovom organizacijom napravila je vrlo zanimljive, ali i provokatvne plakate kojima poručuje da se životinje ne smiju uzgajati i ubijati radi krzna.


U objavi na Instagramu, uz fotografiju je poručila sljedeće:


– Za ovaj Uskrs pokažite milost prema životinjama, pogotovo ako za sebe tvrdite da ste vjernici, da ste dobri ljudi i da volite životinje! U ime Boga u kog vjerujete ne smije ništa da se ubije. Vjera je ljubav, vjera je milost i praštanje, vjera je nova nada, A NE UBIJENA ŽIVOTINJA U TANJIRU. Na ovoj planeti koja god sila da ju je naplavila, svi imaju pravo na život!

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI