Srpska pjevačica ozbiljno razmišlja o potomstvu

Marija Šerifović na putu da postane majka: Izabrala i ime za dijete, a tek kad čujete kakvu vjenčanicu planira za svadbu...

Showbizz 18.04.22, 13:24h

Marija Šerifović na putu da postane majka: Izabrala i ime za dijete, a tek kad čujete kakvu vjenčanicu planira za svadbu...
'Nas dvije smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ Arene već da mijenjaš pelene', rekla je Jovana

 

 

 

Pjevačica Marija Šerifović istakla je da bi voljela uskoro da se ostvari u ulozi majke.

 

Pjevačica Jovana Nikolić, uključila se u program emisije u kojoj je Marija gostovala, kako bi svojoj bliskoj prijateljici Mariji Šerifović ostavila poruku.

 

- Nas dvije smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ "Arene" već da mijenjaš pelene - rekla je Jovana.

 

Na to je Marija prokomentarisala:

 

- Kako je bezobrazna ova Jovana. Šalim se... Nas dvije smo jako, jako dobre prijateljice i svašta smo u ovom životu prošle zajedno. Tako da, lijepa, uzela sam to u razmatranje - rekla je Marija za "Kurir", koja je još ranije govorila o tome da želi da postane majka.

 

Prije nekoliko godina Marija je izjavila da bi voljela da bude majka dječaka.

 

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerovatno i bliži - kaže popularna pjevačica i dodaje:

 

 - Jovana, doći ćeš, pa ćeš da mijenjaš pelene - poručila je Šerifović svojoj prijateljici Jovani Nikolić Mišković.

 

- Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - kaže Marija Šerifović.

 

Marija je otkrila da može sebe da zamisli u vjenčanici i da želi ogromnu bijelu haljinu.

 

- Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali vjenčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću ponijeti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od ljepših vjenčanica koju su ljudi vidjeli - otkrila je Šerifović.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI