Foto/ I ona je nabubrila

Danijela Martinović šokirala izgledom, mnogi pitaju šta joj je s licem: 'Izgleda kao Caitlyn Jenner'

Showbizz 17.04.22, 18:15h

Danijela Martinović šokirala izgledom, mnogi pitaju šta joj je s licem: 'Izgleda kao Caitlyn Jenner'
Danijela Martinović na malim ekranima se pojavila pomalo nabubrenog lica, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama

 

 

 

Pjevačica Danijela Martinović (50) iznenadila je gledatelje HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju". Pjevačica je mnoge šokirala nabubrenim licem koje je izazvalo lavinu komentara, piše Net.hr.


Martinović je jedna od članica žirija zabavnog pjevačkog natjecanja u kojem je sinoć ispao veseli par, Iva Jerković i Ivo Amulić. Međutim, izgleda da gledatelje nije toliko zanimalo ko ispada iz showa koliko su bili zainteresirani za Danijelino lice.

 

danijela-martinovic


Naime, Danijela prošli vikend nije mogla biti dio žirija zbog zdravstvenih problema pa ju je zamijenio Nikša Bratoš, no ove subote se pojavila u pomalo neuobičajenom izdanju.


50-godišnja pjevačica nosila je dugu ružičastu haljinu s velikim remenom, mnogi gledatelji su opleli po njezinoj haljini, govoreći da joj je prevelika.


Međutim, najveću pažnju privuklo je njezino lice. "Što je s Danijelinim licem? Izgleda kao Caitlyn Jenner!", komentirao je iznenađeni gledatelj ispod fotografije Danijele i Marka Tolje.


"Ne možeš s 50 godina biti curica", "Meni je Danijela bila prelijepa žena, ali više je ne mogu gledati, a ni slušati to njonjavo tepanje", "Svi bi vječno ostali mladi, pustite prirodu neka radi svoj posao…", "Katastrofa što rade od sebe ove ženske, budi svoja", "Izgledaš kao Maja Šuput", "Što je s licem?", neki su od komentara.

 


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI