iza njih je 24 godine veze

Grašo prvi put o raskidu s Danijelom: Otkrio u kakvim je doista odnosima s njom

Showbizz 16.04.22, 15:27h

Grašo prvi put o raskidu s Danijelom: Otkrio u kakvim je doista odnosima s njom
Kako se u prethodnom periodu mnogo spekulisalo o njihovom raskidu, Petar je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Danijelom

 

 

 


Hrvatski pjevač Petar Grašo nedavno je "stao na ludi kamen" s Hanom Huljić, a sada je prvi put progovorio o raskidu s Danijelom Martinović.


Kako se u prethodnom periodu mnogo spekulisalo o njihovom raskidu, Petar je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Danijelom.

 

"Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima", rekao je Grašo.

 

Kaže da ga zanimaju komentari stručnih ljudi.

 

"Razumijem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, budući da nemam običaj da iznosim detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju. Takođe sam svjestan da im je interesantan moj brak s Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje", rekao je Grašo za Story.rs.

 

Podsjetimo, Grašo i Danijela prekinuli su nakon 24 godine veze. Pjevač je u februaru oženio Hanu Huljić, s kojom čeka djevojčicu.

 

(DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI