dvije osobe uhapšene, za trećom se traga

Odmotava se klupko oko smrti 27-godišnjeg Denisa Tota: Policija objavila detalje tuče ispred noćnog kluba

Hronika 10.04.22, 12:29h

Odmotava se klupko oko smrti 27-godišnjeg Denisa Tota: Policija objavila detalje tuče ispred noćnog kluba
U petak, 8. travnja u Policijskoj upravi Skoplje, u nazočnosti branitelja, obavljen je službeni razgovor s više osoba, među kojima i dvoje osumnjičenih

 

 

 

 

 

Zbog smrti Denisa Tota, 27-godišnjeg rukometaša skopskog Butela, uhićene su dvije osobe, a za trećom se traga, objavljeno je to na službenim stranicama MUP-a Sjeverne Makedonije.


"Dana 7. travnja, oko 3 sata i 30 minuta, ispred noćnog kluba koji se nalazi u Gradskom parku došlo je do verbalne svađe između osobe D.T. (28) iz Republike Hrvatske, s privremenim boravkom u RSM i osobe A.LJ. (28), K.L. (19) i A.K. (22) svi iz Skoplja, pri čemu su trojica napala i udarila D.T. u glavu. Napadnuta osoba je pala zabačenom glavom na asfalt i izgubila svijest", navodi se u izvješću MUP-a.


Dalje se navodi kako je D.T. vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Hitni centar Klinike "Majka Terezija", gdje mu je ukazana liječnička pomoć uz reanimaciju i u kritičnom stanju je stavljena na respirator.


Prema riječima liječnika od ranije, ozlijeđena osoba je imala srčani udar te je u životnoj opasnosti, a kasnije je podlegla ozljedama.


Međutim, o događaju je obaviješten dežurni državni tužitelj iz Osnovnog državnog odvjetništva u Skoplju koji je po njegovom nalogu tijelo preminulog predao na obdukciju.


Istovremeno su dostavljeni i video zapisi sa sigurnosnih kamera iz grada i noćnog kluba.


U petak, 8. travnja u Policijskoj upravi Skoplje, u nazočnosti branitelja, obavljen je službeni razgovor s više osoba, među kojima i dvoje osumnjičenih.


Po naredbi suca za prethodni postupak Osnovnog kaznenog suda Skoplje izvršen je pretres u kući osobe A.Lj. koja je nedostupna organima provođenja, navodi se u izvješću.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI