PRIČA IZ ARHIVA/ SVE JE IZGLEDALO SAVRŠENO

Vjenčanje iz bajke pa crkveni razvod: Nini i Bernardu su pet dana prije obreda propali svi planovi zbog jedne stvari

ŽENA iN 09.04.22, 15:06h

Vjenčanje iz bajke pa crkveni razvod: Nini i Bernardu su pet dana prije obreda propali svi planovi zbog jedne stvari
Pjevačica je do crkve stigla u dugoj bijeloj haljini Roberta Cavallija koju je odabrala i kupila u Rimu, a pred oltarom ju je čekao mladoženja u elegantnom odijelu Dolce&Gabbana, također bijele boje. Zbog novog termina Nina čak nije stigla posjetiti frizera, u ruci je imala probni buketić cvijeća...

 

 

 


Pjevačica Nina Badrić se 2006. godine udala za Bernarda Krasnića, a ekskluzivne fotografije je ustupila magazinu Story, koji u okviru obilježavanja svoje 20-godišnjice donosi ovu priču iz arhiva...

 

'Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga. Obećajem ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti', riječi su kojim su se Nina Badrić i Bernard Krasnić zavjetovali na vječnu ljubav okrunivši brakom vezu koja je počela 2003. godine.


Svoje ‘da’ izrekli su 2006. u zagrebačkoj crkvi Majke Presvete Djevice Remetske uz prisutnost kumova Kristine Renić i Antonija Franje, a obred je služio velečasni Vjenceslav Mihetec. I to pet dana prije nego što su planirali. Do promjene plana, naime, došlo je zbog tada novih crkvenih zakona koji brane vjenčanja na otvorenom pa je vlč. Mihetec uspio pronaći termin i vjenčao ih tog ponedjeljka u 16 sati.


Pjevačica je do crkve stigla u dugoj bijeloj haljini Roberta Cavallija koju je odabrala i kupila u Rimu, a pred oltarom ju je čekao mladoženja u elegantnom odijelu Dolce&Gabbana, također bijele boje. Zbog novog termina Nina čak nije stigla posjetiti frizera, u ruci je imala probni buketić cvijeća Saše Šekoranje, a jedino je uspjela dobiti svojeg vizažista Sašu Jokovića.


Samo za nju Saša je 'izmislio' termin, ali kako čak ni on nije znao da je šminka za pravo vjenčanje, na rastanku joj je značajno dobacio da se nada kako će prije prave ceremonije imati dovoljno vremena da make-up napravi u miru. Ipak, kada se mladenka pojavila u crkvi, koja je tog trenutka bila posve prazna, svojeg dragog uspjela je ostaviti bez daha.


'Nikada prije nisam od njega uhvatila takav pogled. Samo me bez riječi stisnuo za ruku', priznala je Nina nakon crkvene ceremonije vjenčanja koja je svojem prezimenu Badrić dodala suprugovo Krasnić. Zajedno s kumovima, Nina i Bernard uputili su se na ručak u restoran - koji je bio u vlasništvu obitelji Krasnić.


Njihove fotografije tada je ekskluzivno objavio Story.


Tjedan dana nakon obavljene ceremonije došao je dan za vjenčani party na poznatoj istarskoj stanciji Meneghetti u blizini Bala. Ljubavni par je pozvao čak 180 gostiju. Kada se Nina pojavila u predvorju kuće, njezina je pojava izazvala gromoglasan pljesak. U vjenčanici, istoj onoj koju je nosila i na bračnoj ceremoniji.


Zabava je mogla početi tek kada je velečasni blagoslovio sve uzvanike. Uz stihove pjesme Steveja Wondera 'For Your Love' Nina i Bernard prvim plesom pozvali su svoje uzvanike na zabavu, a potom im se pridružili za švedskim stolom na kojem nije nedostajalo delicija: od istarskih specijaliteta, preko sushija, kobasica od jelena, guščje paštete, koktela od škampi i kavijara, Jakobovih kapica s dinjom i bosiljkom, rižota, fuža s tartufima od telećih medaljona sa sušenim vrganjima…


Bernardov kum i prijatelj iz djetinjstva Antonio Franja održao je kratki govor, a pridružila mu se i Ninina kuma Kristina Renić koja s Ninom njeguje posebno prijateljstvo.


Pjevačica Vanna stigla je u plavoj Bossovoj haljini i zaradila brojne komplimente za izgled, a sa suprugom Andrijom odlučila se zabavljati u društvu Ivane Banfić čiju je besprijekornu liniju i tamnu put isticala mala siva koktel-haljina. Na imanju su se zabavljale i bivše divasice Marija i Ivana Husar.


Do ranih jutarnjih sati orili su se smijeh i glazba, a gotovo svi gosti na rastanku su svojim domaćinima još jednom poželjeli sreću u braku uz napomenu da im je party uistinu bio jedan od najluđih i najljepših na kojem su bili.


Nastavak priče i ekskluzivne fotografije pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI