manekenka i nekadašnja Miss of Beauty

Sarajka Tamara Mandžić o ramazanu i životu sa fudbalerom: 'Eldin posti svaki dan i najviše voli moje iftare'

Showbizz 08.04.22, 19:37h

Sarajka Tamara Mandžić o ramazanu i životu sa fudbalerom: 'Eldin posti svaki dan i najviše voli moje iftare'
O svojoj karijeri, roditeljstvu, porodici, estetskim operacijama, prijateljstvu s Amrom Džeko i mubarek mjesecu govori Sarajka Tamara Mandžić, manekenka i nekadašnja Miss of Beauty

 

 

 

 

Sarajka Tamara Mandžić, manekenka i nekadašnja Miss of Beauty, već deset godina život dijeli s bivšim fudbalerom Eldinom Adilovićem. Njihovu ljubav krunisala je kćerka Aja.


Tamara je živjela u Turskoj pet godina, a nakon što se vratila u BiH, završila je Pravni fakultet u Sarajevu te se okrenula tom poslu, a istovremeno se pojavljuje na modnim pistama, kao i na malim ekranima kao voditeljica.


Pored raznovrsnih stavki u njenom CV-ju Tamara želi da proširi svoje vidike, te planira postati "life coach“.


Česta putovanja su sastavni dio njenog života kao i održavanje atraktivnog izgleda. Mandžić se u vrlo otvorenom razgovoru za Avaz dotakla raznih tema, pričala je o svojoj karijeri, roditeljstvu, porodici, estetskim operacijama, prijateljstvu s Amrom Džeko i mubarek mjesecu.


Bavite se raznim poslovima, uz to ste i majka, kako sve stižete?


- Sve se može ukoliko imate pomoć oko djeteta. Oko Aje su svi uključeni od prvoga dana, ide i u vrtić, pa uspijevam izbalansirati roditeljstvo i posao. Volim da radim, mnogo toga mi je interesantno i ne vjerujem da ću se ikada baviti isključivo jednim poslom. Takva sam osoba, volim dinamičnost.


S obzirom na to da ste živjeli u Turskoj, razmišljate li o povratku i nastavku karijere tamo?


- Turska je uvijek opcija. Turska je naš drugi dom. Trenutno ne razmišljamo, ali ko zna…  


Želite postati "life coach“, šta vas je potaklo da razmišljate o tome kao pozivu?


- Često  mi svi kažu da zvučim kao „life coach“. Laska mi kada me neko doživljava tako, to je lijep posao. Jednostavno volim druge podučavati onome što sam i sama naučila i što mi je promijenilo percepciju života. A percepcija je sve  zato dobro pazite kako opažate. Volim život, volim ljude i oduvijek me zanimala psihologija i duhovnost .


 Planirate li proširenje porodice?


-  Voljela bih imati puno djece i najveća želja mi je da usvojim dijete. Što će se nadam se jednoga dana i obistiniti. Sve u svoje vrijeme, ali se jako radujem svemu što dolazi. Uživam u sadašnjem trenutku, u Ajinom svakom danu odrastanja i mislim da nema potrebe da žurim. Idem lagano i živim dan po dan.


Nastavak razgovora čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI