MARINA TUCAKOVIĆ NAPISALA MU PJESMU

Velika porodična tragedija zadesila Dženana Lončarevića, ni danas se nije oporavio: 'Osmijehom sam skrivao bol'

Showbizz 05.04.22, 14:41h

Velika porodična tragedija zadesila Dženana Lončarevića, ni danas se nije oporavio: 'Osmijehom sam skrivao bol'
Kako je vrijeme prolazilo, pjevač se postepeno oporavljao, ali rana od takve tragedije ni dan danas nije potpuno zarasla

 

 

 

 

Brat Dženana Lončarevića tragično je preminuo 2008. godine, a detalji te smrti koja je prerano nastupila nisu poznati široj javnosti, budući da je pjevač vrlo zatvoren kada je u pitanju komentarisanje privatnog života. O tom slučaju ne zna se mnogo, ali je jednom prilikom popularni muzičar progovorio za magazin "Hello".
 

Naime, javnost pamti da je zbog tog velikog gubitka pokojna Marina Tucaković Dženanu napisala baladu "Strah me da te sanjam", koju on nerado izvodi i koja mu izaziva tugu, budući da mu budi sjećanje na pokojnog brata, piše Story.rs.


Jednom prilikom, za pomenuti magazin, Lončarević je ispričao da je nakon smrti brata odlučio da nastupi, iako je bio u žalosti, te da je osjećao veliku bol iako je svoj nastup izveo maestralno.


- Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobijedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmijan i odlično raspoložen. Morao sam da pjevam cijele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana prije toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želio da iznevjerim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmijehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Rijetko govorim o tome, rijetko se i prisjećam te noći, ali znam da poslije nje mnogo toga više nije bilo isto - rekao je za pomenuti magazin jednom prilikom Dženan sa suzama u očima.


Kako je vrijeme prolazilo, pjevač se postepeno oporavljao, ali rana od takve tragedije ni dan danas nije poptuno zarasla.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI