Imaju zajedničku istoriju

Danas Will Smith s ovom ženom nasmiješeno pozira, a nekad je zbog nje jecao u WC-u: 'Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osjetio'

Showbizz 29.03.22, 18:14h

Danas Will Smith s ovom ženom nasmiješeno pozira, a nekad je zbog nje jecao u WC-u: 'Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osjetio'
Prije četiri godine Smith je progovorio o njihovom razvodu. Tad je bio gost u podcastu Red Table Talk svoje sadašnje supruge Jade, a rekao je da je “nekontrolirano plakao” u WC-u jednog restorana tokom braka sa Sheree

 

 

 

Bivša supruga Willa Smitha, Sheree Zampino, podijelila je fotografiju s njim nastalu nakon dodjele Oscara. Na njoj, Sheree drži kipić koji je on osvojio za ulogu u filmu King Richard.

 

– Epska noć. Čestitam ti ponovno. Kad jedan pobijedi, svi pobjeđujemo. Porodica na prvom mjestu - napisala je 54-godišnjakinja.

 

Na fotografiji Smithova prva supruga nosi crnu haljinu i crno-bijelu maramu, dok se on smiješi pored nje.

 

Zampino i Smith bili su u braku od 1992. do 1995. godine te su roditelji sinu Treyu (29). Nakon što su se razišli, Smith je prohodao s Jadom Pinkett, s kojom se oženio na Silvestrovo 1997. godine te imaju sina Jadena (23) i kćer Willow (21).

 

Zampino danas vodi kompaniju koja se bavi proizvodnjom maslaca za tijelo.

 

Prije četiri godine Smith je progovorio o njihovom razvodu. Tad je bio gost u podcastu Red Table Talk svoje sadašnje supruge Jade, a rekao je da je “nekontrolirano plakao” u WC-u jednog restorana tokom braka sa Sheree. U tom je trenu shvatio da je u braku s pogrešnom ženom.

 

– Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osjetio. Bili smo u restoranu The Palm u New Yorku i sjećam se da sam morao otići od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bih trebao biti, rekao je.

 

– Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smijao se. Znao sam da bih trebao biti s Jadom, ali nisam se razveo, dodao je.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/MD)

 

 

BLIN
KOMENTARI