Pjevačica trebala dati iskaz

Jelena Karleuša se nije pojavila na saslušanju u Tužilaštvu: Na Božić prijavila supruga za nasilje u porodici

Showbizz 25.03.22, 16:12h

Jelena Karleuša se nije pojavila na saslušanju u Tužilaštvu: Na Božić prijavila supruga za nasilje u porodici
Ona je u svojstvu oštećene trebala dati iskaz o tome šta se u njenom porodičnom domu dogodilo na Božić, 7. januara ove godine, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici

 

 

 

Pjevačica Jelena Karleuša danas je trebala da bude saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu koje joj je uputilo poziv da dođe i izjasni se o prijavi koju je podnijela protiv muža, ali na suđenje se nije pojavila.

 

Kako Kurir saznaje, nema dokaza da joj je poziv za današnje saslušanje uredno dostavljen.

 

S obzirom na to da je ona pozvala policiju toga dana, kako saznaje Kurir, njeno saslušanje je neophodno i biće joj upućen novi poziv za 8. april.

 

Ona je u svojstvu oštećene trebala dati iskaz o tome šta se u njenom porodičnom domu dogodilo na Božić, 7. januara ove godine, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.

 

Podsjetimo, bivši fudbaler je tog 7. januara saslušan u policiji. Kako je Kurir pisao, on je tada navodno izjavio da je istina da je za ručkom došlo do svađe između njega i supruge, pjevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bio nasilan prema njoj.

 

Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac dao izjavu u svojstvu građanina, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

 

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, kojem je policija tada izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi, ali je ona u međuvremenu prestala.

 

Kako je Kurir pisao, u međuvremenu je tužilaštvu stigao i izvještaj policije u vezi incidenta između Karleuše i Tošića, izvršene su dodatne provjere preko centra za socijalni rad, a sutra bi trebalo da pojasni šta se dogodilo i da se izjasni da li se pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

 

Podsjetimo, pevačica je na Božić iz vile na Dedinju pozvala policiju. Međutim, kada je patrola stigla, ona je navodno odbila da ode na ljekarski pregled, ali i da ode u stanicu policije da da izjavu.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI