Težak period iza nje

Život Seke Aleksić prije slave i bogatstva: Nakon bijega iz Bosne nisam imala za hljeb, nasrtali su na mene...

Showbizz 19.03.22, 13:17h

Život Seke Aleksić prije slave i bogatstva: Nakon bijega iz Bosne nisam imala za hljeb, nasrtali su na mene...
Živjeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon, prisjetila se pjevačica

 

 

 

Pjevačica Seka Aleksić danas je veoma popularna i uspješna pjevačica koja živi u izobilju i može sebi sve da priušti, ali nije uvek živjela u takvim okolnostima, piše Srbijadanas.


Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu i ponosna je na taj period, jer su je teški uslovi u kojima je nekada živjela učinili psihički jačom i spremnom da se izbori sa svim životnim izazovima.


Aleksić je u intervjuu za jedan dnevni list prije nekoliko godina do detalja opisala kroz kakve su sve muke prošli ona, njen brat i njena majka kada su iz Bosne izbjegli zbog rata.


- Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvijek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me - pričala je tada Seka i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara:


- Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živjeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osjećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha - istakla je folk zvijezda.

 

Podsjetimo, Seka je u srećnom braku sa Veljkom Piljkićem od 2010. godine iz koga imaju dva nasljednika Jakova i Jovana.

 

Kako izgleda luksuzni porodični dom Seke Aleksić pogledajte OVDJE.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI