FOTO/ Prepoznajete li ga?

Ovaj uplakani dječak danas je na glasu kao najhrabriji muškarac svijeta

Nedjeljni magazin 19.03.22, 09:40h

Ovaj uplakani dječak danas je na glasu kao najhrabriji muškarac svijeta
Njegov Instagram tih je godina bio prepun fotografija iz privatnog života i emisija koje je kreirao i u kojima je sudjelovao

 

 

 

Volodimir Zelenskij jedan je od najpraćenijih svjetskih lidera na Instagramu. Na toj društvenoj mreži predsjednika Ukrajine prati više od 16 miliona ljudi, a u vrhu najpraćenijih lidera svijeta bio je još 2020. godine, kada ga je pratilo devet miliona ljudi, piše Index

 

Zelenskij se Instagramu priključio početkom 2017. godine, kada nije ni slutio da će dvije godine kasnije postati ukrajinski predsjednik, a pet godina kasnije ukrajinski ratni predsjednik. U februatu 2017. godine objavio je svoju prvu fotografiju na toj društvenoj mreži, koja ga prikazuje kako umire od smijeha.

 

"Teška autorska svakodnevica", napisao je u opisu te fotografije. 

 

volodimir-zelenski-instagram

 

Njegov Instagram tih je godina bio prepun fotografija iz privatnog života i emisija koje je kreirao i u kojima je sudjelovao. Međutim, objavio je i jednu posebnu. Iste godine, na Majčin dan, objavio je sliku sa svojom majkom Rimmom te joj čestitao praznik.

 

"Mamice, sretan ti praznik", napisao je Zelenskij uz sliku na kojoj kao uplakani dječak pozira s majkom.

 

U doba kada je otvorio svoj Instagram profil, Zelenskij je radio emisiju Večernji kvartal. Dvije godine ranije glumio je u seriji Sluga naroda, koja je postala jedan od najpopularnijih projekata u povijesti ukrajinske televizije. Uloga ukrajinskog predsjednika donijela mu je slavu i bogatstvo, a godinu dana kasnije dokazao se i kao sjajan plesač te je pobijedio u ukrajinskoj inačici showa Ples sa zvijezdama.

 

U seriji je igrao nastavnika povijesti koji postaje slavan kada se videosnimka u kojoj vrijeđa državno vodstvo proširi internetom. On se potom odluči kandidirati za predsjednika i, iznenađujuće, pobijedi. Upravo to se kasnije dogodilo i u stvarnosti.

 

Zelenskij je svoju kandidaturu objavio na ukrajinskoj televiziji 1+1 na Staru godinu 2019., nešto prije ponoći, kada su gledatelji očekivali tradicionalnu poruku tadašnjeg predsjednika. Na kraju je i odnio pobjedu na predsjedničkim izborima u toj zemlji te nadmoćno pobijedio tadašnjeg predsjednika Petra Porošenka. Danas 44-godišnji Zelenskij osvojio je 73 posto glasova, a Porošenko samo 25 posto.

 

Kako su ljudi počeli guglati tipa koji je na čelu Ukrajine tijekom rata tako su snimke na kojima s kolegom glumi da svira klavir penisom ponovo postale hit. Na YouTubeu postoji nekoliko takvih snimki starih oko pet godina iz kojih je očito da se publika nekontrolirano smijala na njegove skečeve.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI