Hrvatski predsjednik nije propustio da govori o našoj državi

Milanović: BiH je poremećaj... Dodiku sam rekao da veže konja, ostavi pištolje i uđe u salun

Front 15.03.22, 20:44h

Milanović: BiH je poremećaj... Dodiku sam rekao da veže konja, ostavi pištolje i uđe u salun
'BiH ima veze s geopolitikom koliko ja s dodjelom Oscara. BiH je naprosto aberacija, jedan poremećaj koji traje 25 godina. Da nije na hrvatskoj granici, ma briga me. Još ko za vraga, tamo živi pola milijuna Hrvata. Tiče nas se', izjavio je Zoran Milanović

 

 

 

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u današnjem medijskom istupu govorio o istrazi koja se sprovodi nakon pada letjelice u Zagrebu, ali nije propustio da se dotakne i Bosne i Hercegovine.

 

Izjavio je da je nedavno razgovarao sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom te da ga je pozvao da se srpski politički predstavnici vrate u institucije.

 

- Dodiku sam rekao da veže konja, ostavi pištolje i uđe u salun. Srbi nisu neprijatelji, oni su partneri. Probleme Hrvatima rade neke bošnjačke elite. Srbi su valjda shvatili u kakve su bedastoće uvukli i da su Rusiji obična fusnota. Ništa oni ne znače Rusiji. Rusija je velika, monstruozna država, možda nije razvijena kao SAD, ali nije ni uništiva. Srbi će shvatiti što je racionalno i korisno, to je EU.

 

NATO im je nepotreban, ali EU da. BiH ima veze s geopolitikom koliko ja s dodjelom Oscara. BiH je naprosto aberacija, jedan poremećaj koji traje 25 godina. Da nije na hrvatskoj granici, ma briga me. Još ko za vraga, tamo živi pola milijuna Hrvata. Tiče nas se - izjavio je Milanović.

 

Hrvatski predsjednik je rekao i da je dobro što što su međunarodne vojne snage pojačale prisustvo u BiH, ali da nema opasnosti od sukoba.

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI