'a mislila sam da smo postali civilizacija'

Hana Hadžiavdagić ogorčeno: 'Znam šta je rat i zaista me strah... Mi smo i dalje barbari, neka nas pogodi asteroid!'

Showbizz 24.02.22, 12:54h

Hana Hadžiavdagić ogorčeno: 'Znam šta je rat i zaista me strah... Mi smo i dalje barbari, neka nas pogodi asteroid!'
Mi, narod, mi se moramo dići protiv toga svi zajedno, jer ne želite da gubite voljene osobe u borbi za komad zemlje i ideale onih s milijardama na računima - poručujue bh. influenserka zgrožena događajima između Rusije i Ukrajine

 

 

 


Poznata bh. influenserka Hana Hadžiavdagić-Tabaković oglasila se na svom Instagram profilu, koristeći svoju popularnost kako bi odaslala snažne poruke u javni prostor. Osvrnula se na trenutnu, goruću situaciju u svijetu i početak rata između Rusije i Ukrajine, prisjetivši se svog ratnog djetinjstva i preživljenog straha.


Stoga danas svima poručuje:


- Stvarno sam mislila da smo u 2022. postali civilizirano društvo i da se stvari mogu riješiti pregovorima, ali mi smo i dalje barbari. Ono što zaslužujemo je da nas pogodi asteroid i da završimo s ovim cirkusom zvanim “civilizacija”.


Kao neko ko je proveo četiri godine djetinjstva u podrumu, jeo konzerve i molio Boga da oca vidi živog, odlično znam šta je rat i zaista me strah.


Mi, narod, mi se moramo dići protiv toga svi zajedno, jer ne želite da gubite voljene osobe u borbi za komad zemlje i ideale onih s milijardama na računima.


Ne želite starost dočekati u invalidskim kolicima misleći se da li sam trebao i moga drugačije. Molim vas da rata ne bude – napisala je Hana.

 

hana-hadziavdagic-status-o-ratu

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI