danas vjenčanje

Najpoznatiji hrvatski par: Isplivali detalji Hanine i Grašine djevojačke i momačke večeri

Showbizz 19.02.22, 15:55h

Najpoznatiji hrvatski par: Isplivali detalji Hanine i Grašine djevojačke i momačke večeri
Petar i Hana danas će stati pred oltar, no informacije o njihovu vjenčanju stižu na kapaljku

 

 

 

 

Budući su se mladenci zabavljali u društvu vjenčanih kumova, Domenice Žuvele i Dine Rađa te bliskih prijatelja, a dio atmosfere sa slavlja moglo se ranije i pogledati, međutim fotografije su naknadno ulonjene. 

 

"Sinoć smo u krugu najbližih organizirali intimnu proslavu za Hanu i Petar Grašo, djelimo s vama djelić atmosfere. Želimo vam sreću u zajedničkom životu", napisali su bili iz restorana uz objavljene fotografije pretpostavlja se zbog velikog interesa javnosti.


Petar i Hana danas će stati pred oltar, no informacije o njihovu vjenčanju stižu na kapaljku. Nije poznata točna lokacija vjenčanja kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju sve do posljednjeg trenutka.

 

Vjenčanje će se održati u krugu najuže obitelji i kumova, za koje su odabrali pjevačicu Domenicu i bivšeg košarkaša Rađu.

 

Grašo i Hana u slatkom su iščekivanju prinove, a sam pjevač je to nedavno komentirao. "Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba", kazao je Petar.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/rm)

BLIN
KOMENTARI