foto/ godinu dana boli

Merjem Nuhić (Ters Bosanka) nakon smrti svojih blizanaca otvorila dušu: 'Dok su svi iznosili djecu, ja sam izašla praznih ruku i bolnog srca...'

ŽENA iN 18.02.22, 19:32h

Merjem Nuhić (Ters Bosanka) nakon smrti svojih blizanaca otvorila dušu: 'Dok su svi iznosili djecu, ja sam izašla praznih ruku i bolnog srca...'
Godinu dana nakon porodične tragedije Merjem je objavila simboličnu objavu u kojoj se prisjetila trenutka kada je izgubila sina i kćerku

 

 

 


Merjem Nuhić, rođena Travničanka, na društvenim mrežama poznatija kao „Ters Bosanka“, sa suprugom Ajdinom Nuhićem, bivšim nogometnim reprezentativcem BiH, u braku je pet godina, a ovaj mladi bračni par prošle godine je zbog prijevremenog rođenja izgubio blizance.

 

Godinu dana nakon porodične tragedije Merjem je objavila simboličnu objavu u kojoj se prisjetila trenutka kada je izgubila sina i kćerku.

 

-Kada sam u februaru ostala u bolnici svako sam se jutro budila u čudu, nisam mogla da prihvatim realnost i zapravo shvatim što sam tu. Mazila sam svoje bebice i govorila im strpite se još malo i idemo kući, u nadi da će se to uskoro desiti. Tješila sam sebe i skrivala istinu… Nikada neću zaboraviti taj trenutak kada sam javila mami: Mama, porađam se! Gotovo je..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TERS BOSANKA (@ters_bosanka)


-….dok su svi iz bolnice iznosili djecu i trčali u zagrljaj svojoj porodici, ja sam izašla praznih ruku i bolnog srca… , između ostalog napisala je mlada vizažistica, a potom poslala snažnu poruku.

-Ne znam mogu li vam dočarati koliko je samo suza trebalo, teških noći, lupanja srca za ovaj osmijeh danas, godinu poslije, ne bi mi vjerovali, ali znam samo jedno kada bi znali cijelu priču znam da bi bili ponosni na mene. Volim vas i hvala vam za vjetar u leđa, hvala vam za ljubav.

 

U komentarima su se nizale riječi podrške.

 

(Azra, DEPO PORTAL/rm)