VIDEO/ Vrlo je samouvjerena

Srpska pjevačica 'objasnila' da je Zemlja ravna: 'Nije gravitacija dokazana, to je priča'

Showbizz 15.02.22, 12:51h

Srpska pjevačica 'objasnila' da je Zemlja ravna: 'Nije gravitacija dokazana, to je priča'
Pjevačica je gostovala u Ami G Showu te utvrdila da ona pouzdano zna da je Zemlja ravna ploča pa krenula i objašnjavati kako to zna

 

 

 

Srpska folkerica Andreana Čekić misli da je Zemlja ravna ploča.


Za one koje je ta informacija šokirala, evo malo detalja. Pjevačica je gostovala u Ami G Showu te utvrdila da ona pouzdano zna da je Zemlja ravna ploča pa krenula i objašnjavati kako to zna.


"Smatram da je Zemlja ravna. Kad budeš letio i prešao ovako oko zemaljske kugle, onda ću povjerovati", rekla je Andreana pokazujući rukom kružne pokrete. Voditelj Ognjen Amidžić u šoku ju je pokušao urazumiti.


"Zemlja nije ravna ploča, molim vas. Znam 100 posto. Mi smo mnogo otišli od obrazovanja, znanosti, teorije zavjere su pojele sve nas. Da sam malo mlađi otišao bih za astronauta, sve to snimio svojim mobilnim telefonom i donio ti", govorio je pjevačici koja je odmahivala glavom jer je, kako kaže, često letjela pa zna.


"Gravitacija je nedokazana stvar! Da bi skratili ovu priču... Nedokazana stvar!" govorila je ona pa na bijeloj ploči počela crtati. 


"Ma kako nije dokazana?!" pitao ju je voditelj.


"Nije dokazana. Samo je neko rekao, eto, da masa ovako pada na pod i to je gravitacija", govorila je samouvjereno ravnozemljašica Andreana. "Kad skočiš, vratiš li se na Zemlju?" pokušavao ju je urazumiti i dalje Ognjen.


"Vratiš se, ali zato što si masa, ne zbog neke gravitacije i nekog magnetnog polja", tvrdila je dalje folkerica uz skicu svoje ravne Zemlje. "Ako je Zemlja ravna ploča, što je onda ovdje?" pokušavao je dalje voditelj pokazujući na kraj njene skice Zemlje kao ravne ploče.


"E, pa to ne žele da znamo. Možda i oni još ne znaju pa istražuju. Ovce treba držati u toru, iliti na loptici, da mi ništa i ne pokušavamo. Ne daj Bože da neko pita što li je ovdje", zaključila je ona.


"Newton je upravo demantiran", zaključio je drugi gost u emisiji.


Ova intelektualna rasprava odvila se u emisiji prije godinu dana, no snimka je sad ponovo postala viralna. Je li Andreana u međuvremenu doznala da je Zemlja okrugla, možemo se samo pitati...

 


(Index.hr, DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI