Izrastao u zgodnog mladića

Sin Darka Rundeka je neviđeni frajer – i ima šest imena

Showbizz 15.02.22, 11:14h

Sin Darka Rundeka je neviđeni frajer – i ima šest imena
On sada ima 31 godinu, a javnosti je poznato da je svojedobno zajedno sa svojim prijateljima na jedrilici preplovio Atlantik, te se njegovom avanturističkom duhu dive mnogi

 

 

 

Svi znamo ko je Darko Rundek i čovjek je realno muzička legenda naših prostora. On je već tridesetak godina u partnerskom odnosu s pozorišnom redateljkom Sandom Hržić sa kojom ima sina koji ima čak šest imena - i prezgodan je.


Rundek i Sanda su jedno vrijeme živjeli u Parizu gdje se 1991. godine i rodio njihov sin – David Vid Dimitrije Sebastian Ernest Viktor.


Iako Vid nije krenuo stopama svojih roditelja, neminovno je da je kreativnost naslijedio od njih.


Vid sada ima 31 godinu, a javnosti je poznato da je svojedobno zajedno sa svojim prijateljima na jedrilici preplovio Atlantik, te se njegovom avanturističkom duhu dive mnogi.


„Ne samo jedanput! Kad se pojavila korona zatekao se sa svojim brodom i prijateljima u Dakaru u Senegalu, s namjerom da plovi dalje uz zapadno afričku obalu, ali mu je zbog zatvaranja granica jedino preostalo preploviti Atlantik do francuske kolonije Martiniqua, gdje su ih morali primiti kao francuske državljane. Povratak u Evropu nije bio moguć zbog nepovoljnih vjetrova. Sad je u Francuskoj na farmi koju sam opisao“, rekao je Darko u tom periodu.


Vid oduševljava žene širom svijeta, i iako često ide sa svojim ocem na turneje, on bira da ostane iza scene – jer ga javnost uopšte ne zanima.


Član je francuske organizacije starih zanata srednjeg vijeka, a svojim avanturističkim životom i atraktivnim izgledom i te kako privlači javnost koja žudi da zna više o njegovom životu.


„Nije nas pitao za dozvolu. Meni je još moj stari rekao: ‘Samo nauči zanat i poslije budi svoj.’ On je svoj zanat izučio i ispunio tu neku zadnju svoju obavezu prema nama. Svašta je naučio, i raditi s metalom i o permakulturi, kuvanju, muzici, žongliranju… putuje i uči. Kad se čujemo, uvijek mi prvo kaže šta je novo naučio“, rekao je jednom prilikom Rundek.

 

 

(Zadovoljna.nova.rs, DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI