Najpoznatija 'loto djevojka'

'Na ivici sam bankrota': Suzana Mančić o mužu, izdržavanju kćerki, finansijama i prošlosti

Showbizz 14.02.22, 13:14h

'Na ivici sam bankrota': Suzana Mančić o mužu, izdržavanju kćerki, finansijama i prošlosti
Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić kaže da danas neće slaviti Dan zaljubljenih jer se istrošila u prethodnom periodu kada su njenom suprugu bili rođendan pa imendan

 

 

 

Voditeljka i glumica Suzana Mančić nedavno se vratila iz Atine, gdje živi njen suprug Simeon Ocomokos. Ona kroz prepoznatljiv osmijeh kaže da danas neće slaviti Dan zaljubljenih jer nije kupila poklon za dragog.

 

- Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu prije desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota - kaže Suzana koja voli odlaske u Grčku.

 

- Divno sam se provela, često sam u Atini i tamo se odmorim. Prvo, tamo nemam nikakvih obaveza, ponesem neku lijepu knjigu, nađem se sa rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno - ističe voditeljka koja je već decenijama samohrana majka Teodore i Natalije Kunić, koje je dobila u prvom braku. 

 

- Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj finansijski status jer sam uvijek bila uspješna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistancije samohranih majki treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca djece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada - kaže Suzana, koja smatra da se ne treba tako lako odlučiti za razvod:

 

- Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procjene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su djeca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila prije svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj djeci, pa onda i za sve ostalo.

 

Novinari su Suzanu sreli na obilježavanju deset godina baleta u Narodnom pozorištu.

 

- Bila sam balerinica kada sam bila u osnovnoj školi i pohađala sam paralelno dvije škole, osnovnu i baletsku školu. Nisam imala sreće i mnogo sam izrasla i izbacili su me iz baletske škole - otkrila je Suzana.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI