VASKOVIĆ BRUTALNO UZVRAĆA MAKTIĆU

Nisi zaposlio mog pokojnog sestrića ni snahu... Moj drugi sestrić je živ i zdrav, i nije narkoman! Ali evo koga (sve) jesi...

Front 12.02.22, 10:35h

Nisi zaposlio mog pokojnog sestrića ni snahu... Moj drugi sestrić je živ i zdrav, i nije narkoman! Ali evo koga (sve) jesi...
Nije tačno da si zaposlio suprugu mog pokojnog sestrića. Ona je dobila posao u Službi za poslove sa strancima BiH, nakon što je moj sestrić preminuo, da bi mogla da izdržava njihovo dijete. Nije tačno ni da sam tražio da zaposliš mog drugog sestrića

 

 

 

 

Nakon Twitter poruka zastupnika iz SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i bivšeg državnog ministra sigurnosti Dragana Mektića, te priznanja da je koristio svoj uticaj dok je bio ministar i pogodovao zapošljavanju rodbine Slobodana Vaskovića, uslijedio je Vaskovićev brutalan odgovor, koji na svom blogu piše:


Mektiću, strah od brzog hapšenja ti je gotovo pojeo i onu jednu vijugu koju imaš po sredini mozga. I koja je nedovoljna da se smatraš normalnim bićem.


Za početak, moja sestra Svjetlana je umrla 11.09.2014. u svojoj 49. godini.


Moj sestrić Ognjen Elaković, koga pominješ, preminuo je 05.07.2009. godine u svojoj 22. godini. Od spazma cijelog tijela.


Moj drugi sestrić Stefan Elaković je, hvala Bogu, živ i zdrav i nije narkoman.


Ti, Cvijetić, Osmica i Kavčani ga niste uspjeli otrovati. Dečko je sportista.


Ti nisi zaposlio mog pokojnog sestrića, ali je istina da je radio u Službi za poslove sa strancima BiH. Valjda je i on imao pravo da radi kao i drugi. Sad više ne radi, već trinaest godina. Nažalost, preminuo je iznenada u svojoj 22 godini.


Vjerujem da si zadovoljan što je preminuo, kao i Nenad Nešić, Aco Makedonac i ostala narkobagra, koja vrijeđa moje Pokojnike. Činite zajedno istinski NarkoHor Smeća. Možete vrijeđati i dalje Mrtve, ne možete im ništa. Kao ni meni.  


Kad smo već kod Službe za poslove sa strancima BiH, u nju si zaposlio svog zeta Želimira Gatarića, koji je po zanimanju veterinarski tehničar. Što to ne kažeš? Kao i da si zaposlio Predraga Stojanovića, koji je zbog falsifikovane diplome dobio otkaz u Službi za poslove sa strancima.


Zaposlio si i suprugu iranskog državljanina Rabarija, koji je radio u hotelu “Terme” na Ilidži, a zauzvrat si imao besplatne tretmane. I mnoge mnoge druge.


Vidiš koliko je bitan moj Pokojni Sestrić Ognjen.


Nije tačno da si zaposlio suprugu mog pokojnog sestrića. Ona je dobila posao u Službi za poslove sa strancima BiH, nakon što je moj sestrić preminuo, da bi mogla da izdržava njihovo dijete. Nije tačno ni da sam tražio da zaposliš mog drugog sestrića.


Tačno je da sam te nabio nogom i to porukama u kojima sam te Polomio kada si tražio od mene da objavim neku od tvojih idiotskih priča, što sam odbio.


Ima tome dobrih šest godina. Toliko sam te masakrirao u tom razgovoru da si me molio da prestanem, a ti si meni prvi počeo slati poruke. Naravno, nisam prestao dok od tebe nisam napravio bezobličnu kašu.


To što je moj sestrić, već trinaest godina pokojni, svega dvije godine radio u instituciji na čijem si bio čelu, (čak i u situaciji da si ga ti zaposlio, a nisi), ni na koji način ti ne daje za pravo da narkoticima truješ sestriće, sinove, kćeri i djecu građana BiH. I da smatraš da ću ja da ćutim oko toga. A to si činio. Trovao djecu i mlade narkoticima. I za to bio izvrsno plaćen.


Od Bojana Cvijetića, svog savjetnika, iako je cijela situacija bila obrnuta. Ti si bio “savjetnik” njemu, a on je bio ministar bezbjednosti - tvrdi Vasković u svom tekstu, a više možete čitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI