Potraga za 27-godišnjim Splićaninom

'Strašan slučaj u kojem je jedna činjenica posebno važna': Hrvatski ambasador se oglasio o nestanku Mateja Periša

Hronika 06.02.22, 19:53h

'Strašan slučaj u kojem je jedna činjenica posebno važna': Hrvatski ambasador se oglasio o nestanku Mateja Periša
Strašan slučaj, s toliko još neriješenih nepoznanica, rekao je hrvatski ambasador u Beogradu Hidajet Biščević

 

 

Hrvatski ambasador u Beogradu Hidajet Biščević je, govoreći o slučaju nestanka hrvatskog državljanina Mateja Periša, rekao da srpska policija dobro obavlja svoj posao.

 

- Strašan slučaj, s toliko još neriješenih nepoznanica. Zbog potrebe da se sve do kraja istraži i osvijetli, ali i zbog potrebe da se izbjegnu i otklone sve eventualne nepoželjne interpretacije, posebno je važna činjenica, koju i Matejev otac potvrđuje i ponavlja, da srpska policija profesionalno i predano radi svoj posao u istrazi i da je uspostavljena saradnja s hrvatskom policijom - rekao je Biščević za Kurir.

 

Podsjetimo, tim policije iz Hrvatske došao je ponovo u Srbiju, kako je Nikola Milina, glavni direktor tamošnje policije i najavio.

 

Milina je rekao da hrvatska policija radi provjere na području Hrvatske vezano za nestanak državljanina Hrvatske u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

 

“- Razmjenjujemo informacije. Kolege će sigurno otići još jednom u Srbiju - rekao je Milina na konferenciji za novinare.

 

Dodao je da policija ne može da čita sve komentare, ali da prikupljaju obavještenja od svih sigurnosnih službi i građana.

 

“- Policajci su slobodni da postupaju po zakonu, ne čekajući komande. Zamislite da svaki policajac čeka komandu - rekao je Milina, prenio je hrvatski portal Index.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI