ZAŠTO JE PUKLA SARADNJA

Sarah Jessica Parker konačno iskreno: Čini se da Carrie i Samantha više nikad neće pojesti ručak, niti popiti koktel...

Showbizz 04.02.22, 18:18h

Sarah Jessica Parker konačno iskreno: Čini se da Carrie i Samantha više nikad neće pojesti ručak, niti popiti koktel...
Cattrall već dulje vrijeme tvrdi kako nema šanse da se vrati u franšizu, a kao razlog je navodila isključivo tenzije sa svojim kolegicama. Parker je istovremeno stalno negirala bilo kakve sugestije o svađi s Cattrall

 

 

 

 

Čini se da je prijateljstvo Carrie Bradshaw i Samanthe Jones dobilo i posljednji čavao u lijesu, a zakucala ga je upravo 'Carrie', odnosno glumica Sarah Jessica Parker. Zvijezda serije "Seks i grad", kao i njenog nastavka "I tek tako", iskreno je rekla što misli o potencijalnoj suradnji s kolegicom Kim Cattrall.


I kako se čini, Carrie i Samantha više nikad neće pojesti ručak, niti popiti koktel zajedno.


Kada su pitali Sarah Jessicu bi li joj bilo prihvatljivo da se Kim Cattrall vrati s ulogom u franšizu "Seks i grada", nije se pokušala izmotati.


- Mislim da mi ne bi bilo, zato što je previše toga bilo javno izrečeno o njenim osjećajima s njene strane. Nisam sudjelovala u tome, niti sam čitala članke, ali su mi drugi ljudi skrenuli pozornost na to - jasna je bila Parker.

 

Cattrall već dulje vrijeme tvrdi kako nema šanse da se vrati u franšizu, a kao razlog je navodila isključivo tenzije sa svojim kolegicama. Parker je istovremeno stalno negirala bilo kakve sugestije o svađi s Cattrall.


Prisutna duhom


U prvoj epizodi nove-stare serije iz franšize, koju emitira HBO, objašnjeno je kako je Samantha preselila u London zbog posla, kasnije su likovi otkrili da je Samanthin "ponos povrijeđen", nakon što joj je Carrie morala otkazati suradnju zbog stanja u svijetu izdavaštva.


Iako je fizički lik Samanthe Jones, odnosno Kim Cattrall, bio odsutan u svih 10 epizoda serije "I tek tako", njen lik je duhom itekako bio prisutan kroz tijek priče.


Ona i Carrie nekoliko su puta komunicirale putem poruka, a povezale su se nakon šokantne smrti Face, piše Gloria.hr.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI