Par potvrdio razlaz

Pukla ljubav: Raskinuli Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Showbizz 02.02.22, 13:36h

Pukla ljubav: Raskinuli Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović
Tokom prethodnog perioda Ceca i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama

 

 

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, odlučili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze, saznaje Blic.

 

Iako je sve djelovalo idilično i da je Ceca našla partnera "za cijeli život", neke stvari su se promijenile i njihova ljubav nije opstala.

 

Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vijest da su Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi.

 

Kako saznaje Blic, tokom prethodnog perioda Ceca i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

 

- Stekao se utisak cjelokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnos sa obje strane. To je razlog više zašto je ova informacija iznenađujuća i da je na ovu vezu stavljena tačka.

 

Ceca i Bogdan nisu željeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su željeli, jeste da potvrde ove navode:

 

-Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI