NAKON DUGO GODINA ZABAVLJANJA

Kao bomba odjeknulo: Rada Manojlović udaje se za Harisa Berkovića, otac pjevačice u suzama... Sprema se velika svadba

Showbizz 01.02.22, 13:02h

Kao bomba odjeknulo: Rada Manojlović udaje se za Harisa Berkovića, otac pjevačice u suzama... Sprema se velika svadba
Pjevačica i pjevač već dugi niz godina uživaju u svojoj vezi, a trude se da svoju ljubavnu idilu sačuvaju isključivo za sebe. Ipak detalji vjenčanja dospjeli su u javnost, a, kako se navodi, navodno će i sami finanirasti glamurozno slavlje

 

 


Kao bomba odjeknula je vijest u Beogradu, ali u BiH, da će se Rada Manojlović i Haris Berković napokon vjenčati i da se sprema svadba.


A kako saznaje Skandal, već su dogovoreni i svi detalji svadbenog veselja.   


- Rada će biti kao princeza. Osmislila je vjenčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tijesne haljine uz tijelo - započinje priču izovr blizak paru za pomenuti medij.

 

64013-rada-manojlovic-origh


Pjevačica i pjevač već dugi niz godina uživaju u svojoj vezi, a trude se da svoju ljubavnu idilu sačuvaju isključivo za sebe. Ipak detalji vjenčanja dospjeli su u javnost, a, kako se navodi, navodno će i sami finanirasti glamurozno slavlje.

 

- I Haris je izabrao elegantno odijelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pjevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i pjeva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pjevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona - objašnjava anonimni izvor pomenutog lista.

 

rada-manojlovic-haris-berkovic


Skandal javlja i da je pjevačica svojom odlukom o vjenčanju sa Harisom rasplakala oca...


- Od hrane će biti za svakog po nešto. i škampi i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji. Haris će ići u Četereže po mladu. Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće - otkrio je izvor Skandala. 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI