VIDEO/ Nakon što joj je otkrio bradavicu pred milionskim gledateljstvom

Janet Jackson nakon 18 godina progovorila o incidentu s Justinom Timberlakeom na Super Bowlu

Showbizz 31.01.22, 17:47h

Janet Jackson nakon 18 godina progovorila o incidentu s Justinom Timberlakeom na Super Bowlu
U dokumentarcu se njena sestra Rebbie prisjetila da je Janet plakala odmah nakon što je nastup završio, a njen brat Tito dodaje da incident nije bio namješten. No, neovisno o tome, nakon što se to dogodilo povučen je poziv da nastupa na dodjeli Grammyja, a Justin je iste godine nominiran za pet nagrada

 

 

Janet Jackson otkrila je da je s Justinom Timberlakeom razgovarala samo jednom nakon "nezgode" na Super Bowlu 2004. kada je pjevač maknuo njen grudnjak i otkrio bradavicu pred milionskim gledateljstvom.

 

U četverodijelnom dokumentarcu o njenom životu pjevačica se prisjetila da ga je nazvala i rekla mu: "Ne želim da imaš drame zbog ovog. Napadaju mene. Da sam na tvom mjestu, ne bih rekla ništa."

 

Pjevačica je dodala da ju je Timberlake kontaktirao 2018. da mu se pridruži tokom nastupa na Super Bowlu. Iako je rekla da bi to bilo lijepo, nije željela ponovo proživljavati sve što se dogodilo. Osim toga, tvrdi da su ona i Timberlake u dobrim odnosima i da su događaj ostavili iza sebe.

 

U dokumentarcu se njena sestra Rebbie prisjetila da je Janet plakala odmah nakon što je nastup završio, a njen brat Tito dodaje da incident nije bio namješten. No, neovisno o tome, nakon što se to dogodilo povučen je poziv da nastupa na dodjeli Grammyja, a Justin je iste godine nominiran za pet nagrada. Njen tadašnji dečko Jermaine Dupri, koji je ujedno bio i član odbora te dodjele, iz protesta je prekinuo svoje članstvo.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI